Een kijkje achter de schermen
Jacqueline
#Stylingtips

Een kijkje achter de schermen

door Jacqueline
Publicatiedatum 21 mei 2019

Ons magazine verschijnt twee keer per jaar en daar zit het nodige werk in qua fotografie, tekst en vormgeving. Benieuwd wat er zoal nodig is voor 236 pagina’s wooninspiratie? Ik gun je graag een kijkje achter de schermen!

We beginnen natuurlijk bij de collecties. Wat is nieuw? Wat blijft? Wat gaat eruit? Daarnaast kijken we naar de actuele woontrends en vragen we onze stylistes om stylingtips. Vervolgens gaan de fotograaf en de stylistes aan de slag met de fotografie, de tekstschrijver redigeert alle teksten, de vertalers zorgen voor de verschillende taalversies en de vormgever zorgt voor een mooie lay-out. De marketingcoördinator houdt gedurende het hele proces de planning in de gaten en checkt de volledige inhoud. Ieder magazine opnieuw is dus echt teamwerk!

Onze fotoshoot


Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen

Puntjes op de i

Pas als iedereen tevreden is met het resultaat (en dat is altijd vlak voor de deadline ;-) ) geef ik definitief akkoord. De bestanden gaan naar de drukker, die van alle taalversies drukproeven maakt. Als die ook zijn goedgekeurd gaan de persen op volle snelheid aan. Enkele weken later arriveren dan de vrachtwagens vol pallets met de nieuwe magazines, altijd weer een bijzonder moment. Eventjes mogen we daarvan genieten, want al snel begint het weer te kriebelen: het volgende magazine komt eraan!

Wil je het nieuwe magazine inkijken of bestellen? Klik dan hier.

Teaser


236 pagina’s boordevol inspiratie

236 pagina’s boordevol inspiratie

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Ook interessant...