De Farmland-stijl: duurzame en massieve meubels
Jacqueline

De Farmland-stijl: duurzame en massieve meubels

door Jacqueline
Publicatiedatum 28 januari 2019
Bewerkt op 11 februari 2020

De Farmland-stijl: duurzame en massieve meubels

De Farmland-collectie is bij uitstek geschikt voor grote gezinnen, voor huizen die bruisen van energie en voor iedereen die van duurzame meubels houdt. Henders & Hazel weet met deze collectie een authentieke stijl te creëren, waarin de elegantie van pure en moderne lijnen duidelijk naar voren komt. Het assortiment bestaat dan ook uit meubilair gemaakt van onbewerkt hout en verfraaid met metaal en stevige stoffen. Ontdek zelf de parels van Farmland!

XXL-meubels

Bij een gezellige maaltijd met familie of vrienden hoort een uitnodigende tafel waaraan je nog uren kunt natafelen. Met een lengte van 2,40 meter en een breedte van 1 meter is de Farmland-tafel de perfecte keuze. Het houten tafelblad rust op een metalen onderstel dat genoeg ruimte voor je benen biedt. Bovendien hoef je het blad niet af te dekken met een tafelkleed, want het eikenhout is zelfs berekend op de grootste knoeipotten.

Het is niet altijd eenvoudig om een meubelstuk voor je servies te vinden, aangezien het aan heel wat eisen moet voldoen. Zo moet er voldoende opbergruimte zijn én moet ons kostbare servies ook nog eens goed zichtbaar zijn. Een buffetkast, dressette of servieskast biedt de ideale oplossing: ruimtelijk en charmant. Bovendien kun je tussen de verschillende gangen door eenvoudig en snel schoon bestek en servies pakken dankzij het soft-closesysteem van de deurtjes en lades. Extra pluspunt: de verschillende vakken en de vitrine zijn voorzien van ledverlichting.

Zitcomfort

Met een groot tafelgezelschap vliegen de uren aan tafel vaak voorbij! En dan is het wel zo prettig om op een comfortabele stoel te kunnen zitten. Kies daarom voor de Tygo-stoelen, want dan zit je altijd goed. Dankzij het subtiele metalen frame, de zachte zitting en de dikke rugleuning zit je heerlijk. Je kunt ook voor het Tygo-bankje gaan dat niet alleen lekker zit, maar waarmee je ook ruimte bespaart en je gasten lekker knus bij elkaar kunnen zitten.

In de spotlight: meubels van onbewerkt hout

Stijl staat centraal in onze principes en overtuigingen. Dat is dan ook de reden dat de Farmland-collectie met ongekend vakmanschap is vervaardigd, wat terug is te zien in de manier waarop het eikenhout en het eiken fineer zijn afgewerkt. Dit bekende hout wordt met respect voor de natuur gebruikt, zodat de duurzaamheid kan worden gegarandeerd.

Meubelmerk Henders & Hazel heeft zich als doel gesteld om het hout dat voor de meubels wordt gebruikt, optimaal tot zijn recht te laten komen. De knoesten, spleten en sappen in het hout worden dusdanig bewerkt dat het resultaat van jarenlange groei behouden blijft en de kenmerken van de boom zichtbaar blijven. Hierdoor is ieder meubelstuk uniek!

Gekenmerkt door een perfecte combinatie van hout en metaal

Als je voor een van de meubels uit de Farmland-collectie kiest, kun je rekenen op een meubelstuk dat niet alleen prachtig, maar ook stevig is. Bovendien wordt ieder meubel-stuk gekenmerkt door een perfecte combinatie van hout en metaal. De metalen accenten, zoals handgrepen, onderstellen, scharnieren en randen, beschermen de meubels tegen slijtage en zorgen er tegelijkertijd voor dat een typische boerentafel een modernere en chiquere uitstraling krijgt.

Hoewel we allemaal zo onze eigen interieursmaak en -voorkeuren hebben, hebben we toch één ding gemeen: we willen ons thuis op ons gemak voelen en onze vrienden en kennissen deel laten uitmaken van onze wereld.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Ook interessant...