Laat je inspireren

Woon- en inspiratiemagazine

Laat je inspireren

236 pagina’s boordevol interieurtrends, verrassende woonideeën en decoratietips en met een compleet overzicht van onze actuele collectie.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 9,0 uit 231 beoordelingen.

9,0
8

Voor mij was het boek heel goed en duidelijk! En vooral jullie goede service heb het boek heel snel aangekregen waarvoor dank.

10

Mooi magazine... We zijn overhaald en hebben een eetkamer besteld bij prenuptia, verdeler in Hasselt.

10

Het is een zeer mooi magazine. Fijn om verschillende combinaties te zien en superhandig te gebruiken.

8

Veel verschillende stijlen, allemaal mooie spullen, goede prijzen. Heel inspirerend ook hoeveel dingen je kan combineren om jouw stijl te vinden!😘😘😘

10

ik was aangenaam verrast. heel mooie collecties.... betaalbaar.... heel belangrijk voor veel gezinnen....

10

De meubels en toebehoren zijn enorm leuk en mooi en het zijn meubels die enorm trendy en van kwaliteit zijn. Deze gaan ook in de huidige woonstyl nog jaren kunnen meegaan.

10

Het kan niet beter doe zo verder zou ik zeggen👍🏻

10

Henders& Hazels woon- en inspiratie magazine toont niet alleen de mooiste interieur collecties voor wonen en leven, maar geeft je ook onmiddellijk de vibe om je huidige spullen te vervangen door meubels en accessoires uit de Henders & Hazel cataloog. Kortom Henders & Hazel heeft wat jij nodig hebt in je woning !

10

Het is een mooie catalogus met mooie foto's. Het is leuk om op deze manier ideeën op te doen voor de inrichting van de kamers. Momenteel zitten we zelfs al zonder catalogus omdat dochterlief er al mee weg is 😊

8

Het magazine staat boordevol tips en prachtige collecties in de industriële woonstijl. Top!