Laat je inspireren

Woon- en inspiratiemagazine

Laat je inspireren

Bestel hier GRATIS ons magazine met 236 pagina’s boordevol interieurtrends, verrassende woonideeën, decoratietips en met een compleet overzicht van onze actuele collectie of bekijk ‘m snel online.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 9,0 uit 460 beoordelingen.

9,0
7

Mooie catalogus. Hij heeft ons naar de winkel geholpen, en we hebben een bestelling geplaatst!

10

We vonden de catalogus heel mooi en hebben vandaag onze zetels van Henders en Hazel gekocht bij Stevens Meubels in Oedelem.

9

We vinden het mooie meubels en hebben ons 4 stoelen Malene en 1 zetel Archi aangekocht om ons interieur een beetje te verfraaien. Grtj. Patrick Celis en Lia Steylaerts

9

Heb net een zetel gekocht en ben heel tevreden. Mooi eigentijds design, voor elk interieur vind je je keuze. Supermateriaal en veel zitcomfort.

8

Héél leuk boek

10

Aantrekkelijk catalogus, voor elk wat wils

10

WoW wat een mooi boek. Vaak neem ik het ter hand om even in te bladeren en weg te dromen...Ik heb er al veel ideeën uitgehaald voor mijn appartement dat in aanbouw is. Ik kom binnenkort eens langs ! Tot dan !

8

De catalogus is een eerste manier om wat beter kennis te maken over jullie collectie. Ik plan volgend jaar een nieuwe sofa te kopen. Ik denk dat jullie mij hierbij zullen kunnen helpen. Bedankt om jullie catalogus op te sturen.

10

Het is fijn om door dit boekje te bladeren: je krijgt er inspiratie van om zelf aan de slag te gaan. Ook het boekje van coco maison is een meerwaarde. Hier staan heel leuke dingen in!

8

Ik vond, en vind nog steeds, de catalogus leuk om te doorbladeren. Ik ben op zoek naar een geschikte keukentafel die toch wel aan een aantal specificaties moet voldoen. Op papier ziet het er wel allemaal mooi uit. Het is nu nog een zaak van naar een meubelzaak te gaan waar ze de Henders & Hazel collectie hebben en het allemaal live te gaan bekijken.