Ontvang gratis ons woon- en inspiratiemagazine

Woon- en inspiratiemagazine

Ontvang gratis ons woon- en inspiratiemagazine

Geselecteerde winkel

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 9,0 uit 315 beoordelingen.

9,0
9

de stijl van Henders & Hazel is volledig mijn smaak

10

Heel mooie collectie, voor jong en oud ! Boordevol inspiratie, ideeën van meubels tot accessoires,.. We gaan binnenkort verbouwen (living/keuken) en komen dan beslist langs. Heb al heel veel mooie dingen gezien in het magazine. En zo'n Angelica fauteaul ... daar vind ik wel een mooi plekje voor. :)

9

Interessant magazine, zeker naar hedendaagse inrichting, heb hier mijn keuze in gevonden en dan ook besteld

9

Veel inspiratie met de mooi gefotografeerde interieurs, die velen bewonderen.

8

mooie en moderne, hedendaagse interieurs.

8

Duidelijke foto's,mooie lay out.Aangenaam om in te kijken.

8

Beste We hebben ondertussen bij Stevens Meubel in Oedelem ( België ) een nieuwe eetplaats ( Le Port in White kleur ) aangekocht. De sterkte , kwaliteit en mooiheid van de eetplaats was doorslaggevend. Familie Boelaert uit Tielt

9

De woon- en inspiratiemagazine geeft ons een goed beeld wat de mogelijkheden zijn om onze leefruimte in te richten. We kunnen reeds een keuze maken om gerichter te winkelen wanneer we naar een zaak gaan waar ze Henders & Hazel aanbieden. Dit doen we zeker binnenkort bij Verberkmoes of in Gent. We kijken er al naar uit en zien het helemaal zitten ons interieur te vernieuwen met meubelen van H&H.

10

heel aangenaam om het magazine te doorbladeren ,overzichtelijk, ruime keuze ,mooie foto's, ispiratiebron

8

ik was aangenaam verrast, heel leuke brochure om door te nemen, niet alleen voor de selectie artikelen maar zeker ook de foto's, tips, ... heb reeds contact gehad in winkel Torrekens Denderhoutem om de items van dichtbij te kunnen bekijken.