Ontvang gratis ons woon- en inspiratiemagazine

Woon- en inspiratiemagazine

Ontvang gratis ons woon- en inspiratiemagazine

Geselecteerde winkel

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 9,0 uit 263 beoordelingen.

9,0
8

Met plezier gebladerd door jullie magazine.veel leuke en toffe dingen gezien Wachten vol ongeduld op onze tygo stoelen die we besteld hebben.nog enkele dingen tekort in ons gerenoveerd huis.keuze genoeg in het magazine.

10

Super magazine om op voorhand al inspiratie op te doen. En dan hup naar de winkel !

8

Mooie meubelen. Ik ga zeker eens langs komen.

10

door de catalogus te krijgen en te doorbladeren hebben we direct iets besteld en gaan dat in de toekomst zeker nog doen.

8

Mooie, duidelijke en georganiseerd magazine. De magazine voor inspiratie en trendsetter.

9

Heel mooie collecties, en prachtige ideeën!!!

10

Beste, jullie woon-en inspiratie magazine is zeker een aanrader voor iedereen. Ons spreekt de LE PORT collectie heel erg aan, zeer uitgebreide keuze. De DAX salons zouden hierbij een mooi geheel vormen! Zo word onze nieuwe woning een droomparadijs..... Tot binnenkort!! Bedankt voor de woningmagazine Groetjes Ad en Rose

9

Echt mooie salons, zo te zien. Ik weet wel... Dat dit ne mooie, warme winkel is om te kijken en meubels samen te stellen.

10

Catalogus is zeer sterk opgebouwd met naast een foto van het meubilair telkens diverse stylingtips. Een logische opbouw met achteraan een volledig overzicht wat de diverse mogelijkheden zijn van alle meubilair, zoals al dan niet uitschuifbaar, alle mogelijke kleuren, keuze uit diverse poten en veel meer.

10

Zeer inspirerende catalogus met duidelijke foto's waardoor je de meubels haast kan voelen en ruiken.