Haal de zomer in huis
Jacqueline
#Stylingtips

Haal de zomer in huis

door Jacqueline
Publicatiedatum 10 april 2018
Bewerkt op 26 maart 2019

Wil je het hele jaar genieten van een zomergevoel? Haal dan de zon in huis! Onze conceptmanager Jacqueline geeft handige tips.

Van geel vrolijk je meteen een stuk op Ik ben dol op mijn huis en in december maak ik het binnen graag nog extra gezellig. Maar na de feestdagen, als het buiten nog steeds grijs en somber is, begin ik toch al snel weer te verlangen naar de zon. En ik weet dat ik lang niet de enige ben! Daarom is het fijn dat de kleur geel nu helemaal in de mode is. Warm oker roept onmiddellijk een zomergevoel op.

Wie durft? Met de Novara in stralend geel maak je echt een statement. Maar je moet het natuurlijk wel durven. Gaat zo’n eyecatcher van een bank je net te ver, dan zijn er gelukkig nog heel veel andere opties. Wat denk je van een warmgele fauteuil? Kies je favoriete model en laat hem stofferen in het materiaal en de kleur die je wilt.

Vrolijk tafelen Ik vind het gezellig om in het weekend uitgebreid te brunchen met de hele familie. De tafel kleed ik dan aan met de kleuren van het seizoen, dus in de lente dek ik hem vaak met gele placemats en servetten en vul ik de vazen met vrolijke narcissen. Wil je het hele jaar door zo’n zonnig sfeertje in huis? Ga dan gewoon voor gele eetkamerstoelen. We hebben heel veel leuke modellen.

Kleurrijke variatie Geel is een prachtige zonnige kleur

Maar ik houd vooral van afwisseling. Daarom houd ik mijn basisinrichting liever een beetje neutraal en varieer ik in de styling. Geel in het voorjaar en daarna gewoon weer een andere frisse tint, zoals roze, lichtgroen of zachtblauw. Ons eigen merk woondecoratie, COCO maison, biedt daarvoor meer dan genoeg mogelijkheden.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Ook interessant...