SFEER DELMONTE
#Trends

SFEER DELMONTE

Publicatiedatum 7 mei 2024

Landelijke, klassieke meubels heruitgevonden: dat is de essentie van onze collectie Delmonte. De panelenstructuur geeft de meubels een robuuste en stoere look, maar toch heeft deze collectie meer dan één moderne touch. Wil je weten hoe je de styling van deze collectie aanpakt? Ons stylingteam legt het je graag uit!

Hoe haal ik deze sfeer in huis?

Om de sfeer van Delmonte in huis te halen, kiezen we voor grote en donkere decoratie-objecten. Om het eerder authentieke geheel modern en sportief te houden, kiezen we voor decoratieve beelden waar “beweging in zit” om de ruimte aan te kleden en bloempotten en vazen met een tastbare structuur. Een andere tip is om de decoratie zeker uit te lichten met de juiste verlichting. Dat is bij deze collectie extra makkelijk, want geselecteerde meubels uit deze collectie hebben een ingebouwde ledstrip die dimbaar is! Zo kies je zelf hoe fel je de decoratie wil belichten. Ook zijn planten onmisbaar in deze sfeer. Haal dus lekker wat groen in huis!

Kleurgebruik

Om deze sfeer het beste tot zijn recht te laten komen, gebruiken we een combinatie van wit en andere natuurlijke kleuren en structuren. Een leuk grijs behang met de nodige structuur of een subtiele grijsgroene kleur op de muur – zolang de kleuren aards en natuurlijk zijn, matchen ze ongetwijfeld met deze collectie. Gebruik vooral geen té felle kleuren, dat neemt de magie van de collectie weg.

Delmonte sfeer van Henders & Hazel

Materiaalgebruik

Afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren, kun je zowel voor stoere en grove materialen kiezen (voor een klassiekere sfeer) of voor zachtere materialen (voor een meer natuurlijke en moderne sfeer). In onze fotoshoot zijn we bijvoorbeeld gegaan voor de stoel Cristel, bekleed met microvezelstof Calabria met een uniek patroon op de rug. Er zijn echter ook heel wat andere opties! Bij deze collectie is het eerder belangrijk om de kleuren juist te matchen.

Conclusie

Een geslaagde styling van collectie Delmonte pak je als volgt aan:

  1. Kies voor decoratie met een voelbare structuur in donkere kleuren
  2. Een rustige, natuurlijke kleur op de muur laat je meubels extra stralen. Of ga voor neutraal wit, daar doe je nooit iets verkeerd mee.
  3. Afhankelijk van een eerder klassieke of eerder moderne styling kies je respectievelijk voor een grove stof of een zachte stof.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Ook interessant...