Een woonkamer make-over..
#Thuis bij #industrieel

Een woonkamer make-over..

Publicatiedatum 16 februari 2021

Een woonkamer make-over..

..wie wil dat niet? Onze volger Eline hebben we een tijd geleden de kans gegeven dit avontuur aan te gaan. Tijdens een geheel verzorgde adviesdag heeft zij haar nieuwe woonkamer kunnen samenstellen en als kers op de taart heeft onze styliste Eline's woonkamer ook nog eens helemaal afgestyled. Benieuwd naar het eindresultaat? Laat je inspireren en ga thuis zelf aan de slag!

 

Over het gezin

Eline en haar gezin woonden al 3 jaar in een opknaphuis en ze hadden al een heleboel aangepakt, maar aan de woonkamer waren ze nog niet toegekomen. De vloer, rolgordijnen en meubels waren allemaal een beetje in de tijd blijven steken. Niet gek dus dat ze toe waren aan meer kastruimte, gezelligheid en warmte. Kortom: Hoog tijd dus voor een frisse update! Ze waren op zoek naar een industriële sfeer met warme accenten en onze styliste heeft die wensen omgezet in een gloednieuwe woonkamer met een hele persoonlijke stijl.

Een kleine terugblik

Back in time...

De zithoek van Eline kon nog wel wat gezelligheid en warmte gebruiken De zithoek van Eline kon nog wel wat gezelligheid en warmte gebruiken
Mooi die ruimte achter de en suite deuren, maar hoe betrek je die bij de woonkamer? Mooi die ruimte achter de en suite deuren, maar hoe betrek je die bij de woonkamer?
Omdat ze in hun gote woonkeuken eten, had het gezin in deze hoek vooral behoefte aan meer kastruimte Omdat ze in hun gote woonkeuken eten, had het gezin in deze hoek vooral behoefte aan meer kastruimte
Tijd voor een make-over

Welkom in de nieuwe woonkamer van Eline!

Lekker veel opbergruimte

Lekker veel opbergruimte

Stijlvol highboard

Een van de dingen die Eline aangaf, is dat ze toe is aan meer kastruimte in de woonkamer. Met dit mooie highboard uit onze City-collectie is dat wat ons betreft helemaal gelukt. De geïntegreerde warme LED-verlichting zorgt daarnaast voor net dat beetje extra sfeer in de kamer. 

Een fijne werkplek

Een fijne werkplek

Praktische dressette

Fris, licht en gezellig: deze dressette is compact, maar zorgt voor extra bergruimte en een optimale benutting van deze ruimte. Daarnaast kan de klep als bureau worden gebruikt, waardoor je meteen een fijn plekje om te werken of tekenen creëert. Ideaal!

Een warme, industriële stijl

Industrial chic

Industrial chic

Een open boekenkast

De meubels van onze City-collectie zijn industrieel, maar hebben tegelijkertijd een chique vintage uitstraling. Zeker in combinatie met de gekozen velvetstof Karese op de fauteuil en de aaibare stof Calabria op de zetel krijgt krijgt deze woonkamer daardoor een luxe tintje. In deze open boekenkast is daarnaast genoeg plek voor plantjes, fotolijstjes en andere decoratie.

Een gouden combinatie

Een gouden combinatie

Kasten in verschillende kleuren

Eline heeft bij de meubels gekozen voor een combinatie van twee kleuruitvoeringen: Railway Brown met zwart metaal en Castle antraciet met goudkleurig metaal. Die afwisseling geeft de woonkamer een speels effect en de vrolijke decoratie maakt het geheel helemaal af. 

Ook interessant...