SFEER CITY
#Trends

SFEER CITY

Publicatiedatum 14 mei 2024

Heb je er wel eens aan gedacht hoe je een industrieel interieur kunt combineren met speelse elementen? Onze City-collectie bewijst dat het kan. Op deze pagina vind je heel wat kleur- en interieurtips voor het woonprogramma City om het samenspel van hout en metaal helemaal tot zijn recht te laten komen! Hier lees je welke kleuren en materialen ideaal zijn in combinatie met deze collectie.

Hoe haal ik deze sfeer in huis?

Collectie City categoriseren we in de woonstijl industrial urban loft en kun je met vele kleuren en materialen combineren. Ook in combinatie met collectie Stand Up van decoratiemerk COCOmaison en collecties Living, Metalo of Metaluxe behoudt deze collectie nog steeds zijn eigenheid. Collectie City bestaat uit een kastenprogramma dat verkrijgbaar is in 2 kleurencombinaties, die ook onderling nog goed met elkaar te combineren zijn. Decoratie met organische vormen en een knipoog naar de natuur, gerookte donkere glasaccenten, beton(look) of baksteen(look), … De combinaties zijn eindeloos, maar collectie City combineert met al deze sferen prima!

City lowboard bij Henders & Hazel

Kleurgebruik

Collectie City combineert – in beide uitvoeringen van de collectie - prima met zowel felle tinten als neutrale tinten. In excentrieke interieurs kun je kiezen voor bordeaux, felblauw i.c.m. oranje of groen als accenten, maar je kunt muren en accenten ook neutraler houden met de tinten grijsgroen, bruin of lichtgrijs.

TIP: Wil je die échte loft-look en heb je een vrije, niet bedekte betonnen of bakstenen muur? Stop deze niet weg achter een verflaag, maar laat het oorspronkelijke materiaal stralen!

Materiaalgebruik

De industriële combinatie van hout met metaal (of het nu naturel-hout met zwart metaal of zwart hout met goudkleurig metaal) past goed bij de materialen beton, steen en gekleurd glas. Wat betreft stof- en ledersoorten past deze collectie goed bij ruwe platweefsels, zachte veloursstoffen, ribstoffen of stoere ledersoorten.

Conclusie

De City-collectie speels aankleden in enkele simpele stappen:

  1. Combineer deze collectie met de collecties Metalo/Metaluxe, Living en Stand Up voor een gelijkaardige look
  2. In een excentriek interieur kun je kiezen voor felle kleuren, maar voor een neutrale aankleding zijn bruin, grijsgroen of lichtgrijs ideale kleuren om deze collectie mee in te richten. Of wat dacht je van een betonlook-verf?
  3. Een bakstenen of betonnen muur? Laat hem open en laat de natuurlijke materialen tot hun recht komen! Vul verder aan met accenten in gekleurd glas, beton(look) en stoffen/ledersoorten met een voelbare structuur en textuur.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Ook interessant...