De stijl van Mariel
#De stijl van

De stijl van Mariel

Publicatiedatum 7 november 2023

Om je te inspireren met de leukste meubels nemen we vandaag een kijkje binnen bij lifestyle-blogger Mariel (@wonenmetmariel).

Zij koos al meermaals voor meubels van Henders & Hazel en legt je nu uit waarom in dit exclusieve interview!

 

Welke woonstijl koppel je aan jouw interieur?

Mijn interieur kan ik niet aan één stijl koppelen. Je ziet er veel invloeden vanuit de Japandi stijl: veel organische vormen, beige, bruin en donker hout. Maar waar je bij de Japandi-trend weinig tot geen groen ziet, is mijn interieur toch vrij botanisch. Botanisch Japandi? Bestaat dat? Ik volg niet echt trends, maar ik doe en koop vooral waar ik zelf heel blij van word.

camera-icon.jpg Salontafel Livada
camera-icon.jpg Bank Baltimore

Hoe is jouw liefde voor interieur ontstaan?

Dat was toen ik nog thuis woonde en plannen had om op mijzelf te gaan wonen. Ik was dol op zwart-wit en van die vreselijke teksten zoals "home is where the heart is". Eenmaal op mijzelf merkte ik dat ik vooral op zoek was naar mijn eigen stijl. Ik ben toen ook een Instagram-account begonnen. Door de inspiratie van anderen groeide mijn liefde voor interieur. Ook toen wisselde en schoof ik al veel met meubels en accessoires.

camera-icon.jpg Salontafel Livada

Waarom passen de meubels van Henders & Hazel zo goed bij jou?

We hebben 3 katten en dan is het altijd opletten met wat je in huis haalt. Je wilt namelijk niet dat je meubels binnen een jaar al kapot zijn. Het sterke materiaal van de producten van Henders & Hazel is goed cat-proof. Er is veel keuze uit verschillende stoffen en materialen, zodat er voor iedereen wel wat bij zit. De bank, de salontafel en het laptoptafeltje passen precies bij mijn stijl: eigentijdse producten, organische vormen, zwarte accenten en bruin- en walnoottinten.

camera-icon.jpg Laptoptafel Maze

Wat is je ervaring met de meubels van Henders & Hazel?

De meubels van Henders & Hazel zijn van goede kwaliteit en er is goed nagedacht over de verschillende materialen en hoe deze zo lang mogelijk mee kunnen gaan. Zo is HPL geweldig met kinderen of huisdieren in huis. Het blad van de salontafel is van wildeikenfineer, een duurzamer alternatief dan massief hout. Dat vind ik ook zeer positief. De bank die ik heb straalt ook luxe uit en zit heerlijk! Je moet soms even wachten op je meubels, maar dan heb je ze ook helemaal gepersonaliseerd naar je eigen smaak! Natuurlijk zijn er ook meubels die snel geleverd kunnen worden, zoals de laptoptafel en de salontafelset.

camera-icon.jpg Salontafel Livada

"Kijk vooral naar wat jou blij maakt, want dat is wat telt. Jij moet je in je eigen huis thuis voelen."

Altijd! Onze trappen moeten nog gerenoveerd worden en op zolder hebben we de grote ruimte gesplitst in tweeën. Aan de ene kant met een mooie logeerruimte met badkamer ensuite, maar de andere kant is nog zo goed als leeg. Ik zou daar nog iets willen met een kast op maat. Maar dat is voor later!

camera-icon.jpg Laptoptafel Maze

Ook interessant...