Henders and Hazel - Ridge & Ridgefield Dark

Ridge & Ridgefield Dark

bijzettafel 40 x 40 cm

Ridgefield

bijzettafel 40 x 40 cm

€ 139,-
Bekijk product
salontafel 50 x 50 cm

Ridgefield

salontafel 50 x 50 cm

€ 169,-
Bekijk product
salontafel 60 x 60 cm

Ridgefield

salontafel 60 x 60 cm

€ 199,-
Bekijk product

Donker, industrieel, karaktervol

De meubels uit onze collectie Ridge/Ridgefield Dark ogen modern en ze passen perfect bij het open karakter van een industriële loft. De donkere kastdeuren en zwart metalen details vormen een harmonieus en chic geheel, waardoor deze collectie zonder twijfel opvalt, zeker in contrast met lichte tinten.

Houd je meer van lichte meubels? Bekijk dan de kleurvariant Ridge & Ridgefield Natural

Harmonieus geheel

Collectie Ridgefield is nu al een tijdloze klassieker heeft alles wat je van een Henders & Hazel collectie verwacht: meubels die allemaal hetzelfde industriële karakter uitstralen en goed bij elkaar passen. De collectie bevat dan ook alle meubels die je in andere collecties terugvindt: grote en kleine tafels, dressoirs, roomdividers, een highboard, een vitrinekast en een bergkast. Allemaal hebben ze een afwerking in antraciet eikenhout en dezelfde moderne zwart metalen accenten, poten en grepen. In deze collectie vinden we echter geen lowboard of tv-opstelling terug, en dat heeft een belangrijke reden…

Design je eigen tv-hoek

Jouw ideale tv-opstelling stel je namelijk helemaal zelf samen met losse elementen uit collectie Ridge. Ridge is een modulaire elementencollectie met dezelfde look and feel van collectie Ridgefield. Beide collecties zijn perfect op elkaar afgesteld. Vaarwel tv-opstellingen in 3 standaardformaten, welkom beginnende interieurdesigners!

De basis van deze collectie bestaat uit een platform, waarbij je kunt kiezen uit 4 formaten van 160cm tot wel 250cm. Op die platformen kun je heel wat verschillende elementen kwijt: of je nu houdt van lage of hoge kast-elementen met een deur, of eerder fan bent van een open karakter, deze collectie heeft het allemaal, zelfs een smal bergkast-element!

TIP: Toch wat aan het twijfelen om hélemaal zelf je meubel samen te stellen? Geen zorgen, onze interieurexperts staan in de winkel klaar om je al het nodige advies te geven. Ben je visueel ingesteld? Maak dan een afspraak voor een 3D-kamerontwerp, waarin we al jouw woonwensen voor jouw woonkamer in 3D uitwerken!***

Om af te ronden…

De kastmeubelen van collectie Ridge/Ridgefield hebben een strak karakter met veel rechte hoeken. Om het contrast te vergroten en toch harmonie te creëren in de ruimte, hebben alle kleine en grote tafels daarom geen enkele rechte hoek van 90°. De kleine tafeltjes uit deze collectie hebben mooie afgeronde hoeken en fijne, strakke metalen poten. Daarnaast zijn er ook de eetkamertafels, die verkrijgbaar zijn in twee uitvoeringen: een ovale versie en een ellipsvormige. De eetkamertafels worden ondersteund door een zwart metalen onderstel met een stoere kruisvorm. Daarnaast hebben de tafels een prachtig mozaïekmotief op het tafelblad. Bovendien zijn ellipsvormige tafels erg ruimtebesparend en ogen ze toch ruimtelijk. 

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen