Henders and Hazel - Palace

Palace

COLLECTIE

Altijd een passende tafel

De ideale tafel zoeken voor jouw eetkamer kan soms een heuse klus zijn. De ene tafel is nét dat tikkeltje te groot, de andere dan weer te klein… Of stel je voor: je bent op zoek naar een bartafel, maar die is maar in één formaat beschikbaar. Stuk voor stuk scenario’s waar je bij deze tafelcollectie gegarandeerd geen last van zult hebben! Met 6 verschillende formaten eetkamertafels, 4 formaten bartafels en 2 maten uitschuiftafels zit het ideale formaat voor jouw eetruimte er ongetwijfeld tussen!

Er zijn wel 100 verschillende tafelcombinaties mogelijk!

Jacqueline
Conceptmanager

Kameleon?

Nee, deze tafel kan heus niet van kleur veranderen, maar de tafelserie is wel beschikbaar in 5 verschillende kleurtinten die luxe uitstralen! De tafelbladen zijn bovendien gemaakt van het zeer onderhoudsvriendelijke Primo Laminato (HPL): een materiaal dat makkelijk te onderhouden is, maar ook krasvast en budgetvriendelijk is! Er zijn 3 verschillende soorten marmer-look (grijs, onyx en wit) en 2 kleuren stone-look (antraciet en roest) mogelijk voor je tafelblad. Deze kleurtinten hebben ongetwijfeld een luxueus karakter. Zo kun je jouw tafel helemaal aanpassen aan de stijl van je eetkamer!

Klassiek of gedurfd

Niet alleen wat betreft het formaat of de kleur van deze tafels heb je veel keuze, ook het onderstel van de tafel kies je helemaal zelf.* Bij deze tafels kies je tussen een klassieke look met 4 stevige metalen tafelpoten of een design-look met een centrale metalen tafelpoot. Elk design heeft zo zijn voordelen, het belangrijkste is dat je veel keuze hebt. Alles opgeteld zijn er zo wel 100 verschillende tafelcombinaties mogelijk!

*Enkele tafels (eetkamertafel 160x110cm, uitschuifbare tafel 160/220x110cm, bartafel 210x110cm en bartafel 240x115cm) zijn niet beschikbaar met een centrale tafelpoot.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen