Henders and Hazel - Avalon & Avalox Driftwood

Avalon & Avalox Driftwood

COLLECTIE

Helemaal op drift(wood)

Als je een fan bent van opvallende kleurschakeringen, is de Avalon Driftwood collectie helemaal voor jou. Deze unieke meubels met levendige driftwood tinten zijn uitermate geschikt voor beminnaars van de industriële look. Alle meubels zijn gemaakt uit een geslaagde mix van het uiterst onderhoudsvriendelijke Primo Laminato en zwart metaal. Deze kleurspelingen zorgen voor een robuuste, maar ongekunstelde look. Enkele van de meubels uit de Avalon Driftwood collectie zijn afgewerkt met een hoogwaardige geruite glasdeur met ingebouwde knusse ledverlichting, zodat al jouw unieke decoratie straalt als nooit tevoren.

Avalon/Avalox Driftwood:


een stoere look met een warm karakter

een stoere look met een warm karakter

Verbazingwekkend veelzijdig

Bij al deze verschillende Avalon meubelen horen natuurlijk ook bijpassende tafels onder de noemer Avalox. Multifunctionaliteit is bij deze tafels eigenlijk een understatement. De Avalox Driftwood tafels zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende vormen en formaten. Met eveneens drie verschillende onderstellen kan je combineren naar wens. Rechthoekig, ovaal of “rond”? Vast of uitschuifbaar? Een centrale X-poot, een V-poot of vier poten? Het is allemaal mogelijk in deze veelzijdige collectie.

De industrie in huis

Wie Avalon Driftwood zegt, zegt industrieel. Niet alleen zorgt de opmerkelijke kleurspeling voor een zekere ruige look, ook vormt het metalen frame een sterke basis voor een industriële stempel op je interieur. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat deze collectie koud aanvoelt. De combinatie van verschillende dynamische houtkleuren en ingebouwde ledverlichting zorgt voor een onnavolgbare gezelligheid in elk interieur, zelfs zonder andere industriële elementen. Een lekker warme sfeer is het eindresultaat.

Uitbundige extra’s

Deze kleurrijke collectie biedt je niet enkel een gemoedelijke sfeer, maar ook de mogelijkheid om opvallende decoratieve elementen extra in de verf te zetten. De knusse ingebouwde ledverlichting speelt daar een zeer belangrijke rol in. Daarbovenop is ons lowboard uit deze collectie afgewerkt met een mooie metalen lade die niet alleen heel wat extra opbergruimte biedt, maar ook een ruige touch aan je interieur geeft.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen