Henders and Hazel - Ridge & Ridgefield Natural

Ridge & Ridgefield Natural

eetkamertafel - ovaal - 240 x 110 cm.

Ridgefield

eetkamertafel - ovaal - 240 x 110 cm.

€ 1.299,-
Bekijk product
eetkamerstoel - Taurus

Faas

eetkamerstoel - Taurus

€ 199,-
Bekijk product
armstoel - Taurus

Faas

armstoel - Taurus

€ 269,-
Bekijk product
eetkamerstoel - Taurus

Faas

eetkamerstoel - Taurus

€ 199,-
Bekijk product

Natuurlijk genieten

De collectie Ridge/Ridgefield Natural past goed bij de moderne en natuurlijke woonstijl. Het eikenfineer uit deze collectie heeft een warme uitstraling en speelt duidelijk de hoofdrol. De zwart metalen grepen en frames zijn klein en fijn. Ze stelen de show niet, maar zijn wél mooie accenten die goed contrasteren met het lichte hout en de collectie haar typische karakter geven.

Houd je meer van donkere meubels? Bekijk dan de kleurvariant Ridge & Ridgefield Dark

Spectaculair modulair meubilair

Collectie Ridgefield bestaat zoals al onze andere woonprogramma’s uit kasten en tafels die je in verschillende formaten kunt verkrijgen. Zo creëer je zelf een woonkamer waar de meubels goed bij elkaar passen.

Bij collectie Ridge gaan we nóg een stapje verder: bij deze collectie stel je zelf je eigen modulaire wandkast samen. Het basiselement van een modulaire kast uit de Ridge-collectie is een of meer platform(en). Er bestaan 4 verschillende formaten waarop je je kast kunt beginnen samenstellen, van 160cm tot wel 250cm breed. Heb je niet genoeg aan één platform? Geen zorgen, de platformen zien er naast elkaar ook als een geheel uit! Daarnaast kies je uit heel wat andere elementen, waaronder een bergkast-element, lowboard-elementen met een brede lade, elementen met smallere lades en elementen die open vakken in je wandkast creëren. Laat je creativiteit de vrije loop en bepaal zelf hoe jouw ideale wandkast eruit komt te zien! 

Rechte lijnen VS afgeronde hoeken

Ondanks dat de kastmeubelen van collectie Ridge/Ridgefield allemaal strakke rechte lijnen en rechte hoeken hebben, zie je bij de (salon)tafels het tegenovergestelde. Ooit al eens per ongeluk tegen de hoek van een tafel aangelopen? Wij ook! Daarom hebben we er bij deze collectie rekening mee gehouden dat zulke situaties voor altijd verleden tijd zijn! Zo kies je uit 3 verschillende salontafels met afgeronde hoeken (40x40cm, 50x50cm of 60x60cm) en 2 soorten eettafelbladenellips of ovaal. Ronde vormen zijn weer helemaal trendy! En hadden we al gezegd dat deze eetkamertafels een speciaal uitgetekend asymmetrisch patroon op het tafelblad hebben? Zonder twijfel geven deze tafels je leefruimte een unieke uitstraling!

Een open karakter

Door de aanwezigheid van vele open vakken in de kastmeubelen en de smalle, zwarte metalen tafelpoten, heeft deze collectie een heel open karakter en oogt deze collectie heel ruimtelijk. In combinatie met de frisse, natuurlijke houtkleur van dit woonprogramma valt de collectie in de smaak bij zowel liefhebbers van natuurlijke als moderne interieurs. Woon je in een oude boerderij met elementen uit ver vervlogen tijden? Of woon je in een moderne villa met een strakke look and feel? Eigenlijk maakt het niet veel uit; collectie Ridgefield Natural past sowieso en is combineerbaar met heel veel andere meubels. Want onthoud: bij deze collectie bepaal je grotendeels zelf hoe alles er uiteindelijk uit komt te zien!

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen