Henders and Hazel - Shimanto

Shimanto

COLLECTIE

Stralend eikenhout

De meubels uit de frisse collectie Shimanto worden gekenmerkt door licht eikenhout, dat voor een vriendelijke, warme uitstraling zorgt. In de deurtjes van de kasten zit daarnaast een mooie, opvallende lattenoptiek verwerkt, die het hout nóg beter tot zijn recht laat komen.

Een bijzonder warme touch

Veel van onze kasten zijn voorzien van ledverlichting. Bij collectie Shimanto hebben we het echter nog specialer aangepakt en voor extra bijzondere ledverlichting gekozen. In de dressoirs en de dressette vind je, naast de reguliere ledverlichting in de vakken, namelijk ook verticale, dimbare ledverlichting naast de deuren. Zo krijg je nog meer sfeer in je ruimte!  

bank

Grote en kleine details

Het Duitse eikenhout uit deze collectie wordt gecomplementeerd door metalen accenten in de kleur grafiet. Zo hebben de kasten subtiele metalen omlijstingen en grepen en zijn ook de tafels voorzien van mooie, metalen designpoten. De meeste kasten zijn zelfs voorzien van keerbare poten, waardoor je kunt kiezen voor metaal of een houtinleg aan de voorzijde. Zo is alles in deze collectie perfect op elkaar afgestemd!

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen