Relaxfauteuils comfort class

Relaxfauteuils Olympus en Hera zijn standaard manueel verstelbaar, gevuld met Supreme Foam en voorzien van een zwarte sterpoot. Zowel het materiaal als de kleur van de bekleding kies je zelf, waarbij je voor de voor- en achterkant zelfs twee verschillende materialen kunt kiezen.

Olympus

Relaxfauteuil Olympus komt uit de goedkoopste comfortklasse, maar dat betekent niet dat deze relaxfauteuil geen optimaal genot kan bieden! De uitvoering die je hier ziet afgebeeld heeft een volledig manuele bediening en een doorgestoffeerde arm, die standaard zijn bij comfort class. Een elektrische verstelling is ook mogelijk, maar dit is een extra optie. De fauteuil heeft een vrij klassiek design en komt in vrijwel elk interieur tot zijn recht. Natuurlijk zijn er ook heel wat extra opties om deze fauteuil wat meer luxe uit te laten stralen, zoals een 2-motorige elektrische verstelling bijvoorbeeld.

Hera

Relaxfauteuil Hera heeft een opvallend design. Door de 2 verticale naden in de voorkant en 2 horizontale naden in de achterkant van de rugleuning bestaat de mogelijkheid om gestikt ruitpatroon toe te voegen. Zo past deze fauteuil bijvoorbeeld heel goed bij bank Busan, die ook de mogelijkheid biedt om een ruitpatroon toe te voegen. Meer verschil is er in essentie niet tussen de fauteuils Olympus en Hera behalve de stiknaden, maar de uitvoering die je hier ziet afgebeeld heeft een metalen open armleuning, een sterpoot en een 2-motorige elektrische verstelling. Met enkele extra opties krijgt je fauteuil overduidelijk een totaal andere uitstraling

Extra opties

Bij deze relaxfauteuils kies je niet alleen de bekleding, maar ook het formaat (small, medium of large) en het zitcomfort (optioneel extra pocketvering) helemaal zelf. De fauteuils zijn standaard uitgerust met een manueel verstelbare hoofdsteun. Daarnaast kun je het design van de fauteuil naar wens bijschaven en kun je ook gaan voor een elektrische uitvoering met 2 motoren (en een optionele accu). De 2 motoren bevinden zich in de voetensteun en in de rug. Je vindt hieronder een handig overzicht van alle mogelijke samenstellingen.

Relax collection


Ontspan zoals jij dat wilt

Ontspan zoals jij dat wilt

Ben je benieuwd naar de andere comfortklassen? Klik dan op de afbeeldingen hieronder!

Veelgestelde vragen

Zijn de relaxfauteuils elektrisch bedienbaar?

De relaxfauteuils zijn standaard manueel verstelbaar. Als extra optie kan er ook voor gekozen worden om de relaxstoelen met elektrische bediening uit te voeren. Deze uitvoering beschikt over twee motoren. Deze motoren zorgen ervoor dat de voetensteun en de rugleuning elektrisch versteld kunnen worden. Optioneel kan een accu toegevoegd worden.

Uit welke modellen bestaat de comfort class collectie?

Binnen de comfort class heb je de keuze uit de modellen Olympus en Hera. Beiden bieden een hoog zitcomfort en zijn uit te voeren met elektrische bediening. Het grote verschil is dat Hera een opvallend design heeft met verticale naden in de voorkant van de rugleuning.