Henders and Hazel - Vincent

Vincent

COLLECTIE
rek 3-niches + 3-legplanken + 1 verplaatsbaar metalen paneel - 131 cm

Vincent

rek 3-niches + 3-legplanken + 1 verplaatsbaar metalen paneel - 131 cm

€ 219,- € 189,-
Bekijk product
rek 3-niches + 3-legplanken + 1 verplaatsbaar metalen paneel - 131 cm

Vincent

rek 3-niches + 3-legplanken + 1 verplaatsbaar metalen paneel - 131 cm

€ 219,- € 189,-
Bekijk product
rek 2-niches + 2-legplanken - 88 cm

Vincent

rek 2-niches + 2-legplanken - 88 cm

€ 129,- € 109,-
Bekijk product
vincent Block 2

Stoer industrieel interieur

Een industrieel interieur is gebaseerd op oude fabrieksgebouwen en de bijbehorende architectuur uit de 19e en 20e eeuw. In deze stijl speelt minimalisme een belangrijke rol. Bij een industrieel interieur geldt dan ook less is more. Kies voor grote industriële meubels gemaakt van materialen als hout, metaal en beton. Door deze materialen combinatie krijg je een stoer industrieel interieur.

De collectie Vincent bestaat daarom ook uit stoere metalen wandrekken die de industriële look perfect weten over te brengen in jouw woonkamer.

Video


Stoer én stijlvol!

Stoer én stijlvol!

Industrieel wandrek: Vincent

De Vincent collectie van Henders & Hazel bestaat uit stoere industriële rekken. Deze gave metalen wandrekken zijn gemaakt van metaal met planken van smoked kikarhout. Deze houtsoort, in combinatie met het stoere uiterlijk maken de industriële rekken helemaal af. De wandrekken zijn verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen.

Laat jouw creativiteit de vrije loop en tover jouw metalen wandrek om tot een echte eyecatcher! Decoreer Vincent met jouw favoriete woondecoraties en ga voor een persoonlijke of stoere uitstraling.

Vincent Block 3

Eindeloos variëren

Horizontaal of verticaal? Hangend of toch liever staand? Met een industrieel wandrek als Vincent kun je alle kanten op. De houten planken liggen los in het metalen frame, waardoor je ze naar wens kunt verschuiven. Het voordeel hiervan is dat je het wandrek als tv meubel kunt gebruiken, maar ook als boekenkast. Hierdoor zijn deze industriële rekken echte alleskunners. Je kunt ze neerzetten, maar ook zwevend in je interieur gebruiken.

Vincent Block 4

Combineren in stijl

Je kunt er voor kiezen om slechts één metalen wandrek in je industriële interieur te plaatsen, bijvoorbeeld als boekenkast. Nog leuker is het om meerdere industriële Vincent wandrekken met elkaar te combineren. En omdat de metalen rekken allemaal hetzelfde design hebben, kun je ze heel goed met elkaar combineren, zonder dat het onrustig wordt in je interieur.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl valt de Vincent-collectie?

De Vincent-collectie behoort tot de industriële woonstijl, dé stijl voor iedereen die gecharmeerd is van oude fabrieksgebouwen. Architectuur die dateert uit de 19e en 20e eeuw waar de tijd even stilgestaan lijkt te hebben. Wat je hier dan ook veel in terug ziet zijn grote meubels en materialen als hout, metaal en beton. In een industrieel interieur geldt ‘less is more’, ofwel: eenvoud voert de boventoon. Niet te uitbundig, maar ook zeker niet te veel op de achtergrond. Een meubel uit de Vincent-collectie past perfect in dit straatje en is de finishing touch op jouw industriële woninginrichting.

Hoe creëer je een stoer industrieel interieur?

Een stoer industrieel interieur staat bekend om het gebruik van robuuste items en onafgewerkte materialen. Een houten vloer of strakke grijze betonvloer kan de basis vormen. Meubelen met zowel metalen als houten elementen maken de beleving helemaal af. Dat is waarom de Vincent-collectie jouw industriële interieur tot het complete plaatje maakt. 

Wat maakt de collectie Vincent zo uniek?

De Vincent-collectie is eigenlijk geen echte wooncollectie. De collectie bestaat namelijk volledig uit stoere industriële wandrekken. De wandrekken bestaan uit een metalen frame met houten legplanken, gemaakt van speciaal smoked kikarhout. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen. Er is voor ieder wat wils dus! Bekijk de stoere Vincent-collectie en je wordt gelijk verliefd.

Welke kleuren passen mooi bij de Vincent-collectie?

Een industrieel interieur wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van materialen als hout, metaal en beton. Veelgebruikte kleuren voor een industriële woninginrichting zijn dan ook zwart, grijs en bruin. Deze kleuren versterken de beleving die oudere gebouwen met zich meebrengen. Oudere gebouwen hebben een bepaalde charme die we maar wat graag in de huiskamer halen. Een stoere beleving waarbij imperfecties zorgen voor perfectie. Oude gebouwen hebben immers ook hun gebreken. Toch hoef je niet binnen deze gebaande paden te blijven. Je kan ook een contrast creëren door kleurrijke woonaccessoires toe te voegen. Dit zorgt voor een speels effect en kan leiden tot de mooiste creaties!

Alle woonstijlen