Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Leven & Genieten

In onze samenleving van vandaag, vaak met veel drukte, haast en overvolle agenda’s, is ruimte maken voor ontspanning een must. Ontspannen lukt je natuurlijk het best als jouw leefruimte ook jouw persoonlijke sfeer uitademt. Daar waar jouw voorkeur van “Lifestyle” het best tot zijn recht komt.

Deze gedachte heeft ons geïnspireerd een woonmodehuis op te richten met de naam “Henders & Hazel”.
Bekijk hieronder onze brandmovie waarin wij uitleggen waar we voor staan, en waar ook een aantal dealers uit verschillende landen aan het woord komen, en vertellen hoe zij Henders & Hazel zien.
 

Unieke ontwerpen

We ontwerpen meubels en accessoires die een ziel geven aan je huis, waardoor je interieur jouw verhaal vertelt. Of je nu van reizen houdt, sporten, een culinaire fijnproever bent, of je houdt van pure luxe of meer van gezelligheid met vrienden; Henders & Hazel geeft je interieur alles wat je nodig hebt om in te leven en te genieten.

Wereldse inspiratie

De inspiratie voor onze woonseries hebben we opgedaan over de gehele wereld. De fleurige kleuren van Cuba, de spiritualiteit van India, de gratie van het oude Rome, moderne architectuur; allemaal vinden ze hun weerklank in onze woonseries. Dit zie je direct terug in de ontwerpen, kleuren en de materialen die we gebruiken. Ze hebben hun eigen handschrift, stralen karakter uit en zijn niet aan tijd of stijl gebonden.

Design & Kwaliteit

Onze ontwerpers besteden veel aandacht aan het uiterlijk en details van de meubelseries, maar ook aan duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Mooie ontwerpen verdienen ook een mooie aankleding. Onze stylisten en ontwerpers hebben daarom een uitgebreide collectie woonaccessoires, wanddecoraties, verlichting en karpetten ontworpen, verdeeld naar 5 hoofdkleurthema’s. Kleuren bepalen de sfeer waarin je wilt leven en zijn met de decoraties “the finishing touch” van jouw leefruimte. Op de pagina "kamerontwerp" helpen wij je om op een gemakkelijke manier met het inrichtingsprogramma “Floorplanner” je eigen binnenhuisadviseur te zijn.


Altijd een winkel in de buurt

Inmiddels zijn er al meer dan 270 Henders & Hazel dealers in verschillende landen en we hebben al de nodige waardering geoogst bij veel klanten. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee en we hopen met onze nieuwe catalogus vol lifestyle woonideeën je dan ook verder te inspireren.

Onze dealers heten je van harte welkom in hun woonwinkels.

Paul, Danny, Bernd & Frans

Oprichters

de oprichters van Henders & Hazel