Henders and Hazel - Zetelbedden

Zetelbedden

COLLECTIE
INSTAPMODEL

Veymont

Zetelbed Veymont tover je moeiteloos om van zitplaats in de woonkamer naar een slaapplek voor z'n tweetjes. De matras is comfortabel genoeg voor regelmatig gebruik. Zetelbed Veymont is uitgevoerd in de lederlook-microvezelstof Secilia en is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Daardoor is dit model ideaal om te gebruiken in kleinere ruimtes. Er is van dit model zowel een 2,5-zits met een matras van 140cm beschikbaar als een 3-zits met een matras van 160cm. Uitgeklapt is het zetelbed 210cm diep.

MULTIFUNCTIONEEL

Vosges

Dit zetelbed Vosges heeft een multifunctioneel gebruik en is daarom niet enkel als zetel en bed geschikt, maar ook als opbergruimte door het ruime opbergvak in de longchair. Het is standaard uitgevoerd in stof Ponti, heeft een contrastbies in stof Pala en is in wel 8 verschillende kleuren beschikbaar. Deze zetel bestaat uit een 2,5-zits of 3-zits links en een longchair rechts, maar omgekeerd is ook mogelijk. De zetel meet in totaal 290cm of 310cm breed en is uitgeklapt 210cm diep. Deze Vosges is geschikt voor dagelijks gebruik en is dus een ideale plaatsbesparende oplossing voor een loft of tiny house.

DESIGN EN COMFORT

Vanoise

Ons gloednieuwe zetelbed Vanoise heeft een uniek design met smalle design-armleuningen en een Italiaans slaapsysteem. Dit is niet zomaar een zetelbed, maar een volwaardig bed voor dagelijks gebruik met een matras van 140cm of 160cm. Uitgeklapt is deze Vanoise 223cm diep; daardoor is de zetel aanzienlijk dieper dan de overige twee zetelbedden! Het is de beste keuze wanneer je design hoog in het vaandel draagt, maar toch ook graag gasten ontvangt die je comfortabel te slapen kunt leggen. Het zetelbed is uitgevoerd in de zachte veloursstof Karese en is beschikbaar in wel 12 verschillende kleuren. Slaap zacht!

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen