Henders and Hazel - Zetelbedden

Zetelbedden

COLLECTIE
EEN WAAIER AAN MOGELIJKHEDEN

EEN KWESTIE VAN KEUZE

Om het ideale zetelbed te vinden, begin je best met een lijstje te maken van je wensen en noden. Heb je de slaapplek dagelijks, regelmatig of slechts occasioneel nodig? Hoeveel plaats heb je over in de ruimte? Wil je het liefst een 3-zits of een hoekzetel? En wat wil je op vlak van stijl, liever compact of tenger? Hoeveel essentiële vragen je ook stelt, wij voorzien evenveel opties om je het ideale zetelbed te helpen vinden.

EEN GROTE KEUZE AAN KLEUREN

Binnen de collectie zetelbedden vinden we verschillende functies die allemaal zijn toegespitst op specifieke gebruikspatronen, ruimtes en noden. Een zetelbed is soms bijna niet te onderscheiden van een echt bed. Bij Henders & Hazel hebben we een (h)echte familie zetelbedden: het kleine broertje New York en zijn grote broers New Port en New Jersey. Met meer dan 300 stofsoorten en –kleuren, stel je probleemloos zelf het zetelbed samen dat het beste bij je past.

DE ULTIEME PERSONALISATIE
DE ULTIEME PERSONALISATIE

ZETELBEDDEN OP MAAT

Compromissen hoef je niet te maken als je kiest voor een zetelbed, want hij is zo mooi als een echte zetel en zo comfortabel als een echt bed. Je kunt kiezen uit heel wat verschillende opties en mogelijkheden. Het type matras, de kleur van de bekleding, het poottype (metaal of hout), het design, lage of hoge armleuningen, … bij ons kies je alles zelf!

EEN SIMPELE ‘SLAAPWEL’

Het zetelbed New Jersey biedt je optimaal comfort, als zetel én als bed en bovendien transformeer je New Jersey probleemloos van zetel naar bed en. Net zoals de andere zetelbedden uit het assortiment van Henders & Hazel kun je ook deze naar eigen wens samenstellen.

New Jersey


Een zetelbed dat je makkelijk opent!

Een zetelbed dat je makkelijk opent!
KWALITEITSVOLLE LATTENBODEMS

VOOR EEN GOEDE NACHTRUST

Verwaarloos nooit het comfort van je zetelbed! Vooraleer je dromenland binnengaat, let je best even extra goed op je lattenbodem. Net zoals de overige elementen, kun je ook de lattenbodem zelf kiezen. Kies uit een enkele of dubbele houten lattenbodem of een metalen lattenbodem. Comfort verzekerd, dus je zal slapen als een roos!

BINNEN HANDBEREIK
BINNEN HANDBEREIK

EEN HANDIGE OPBERGRUIMTE

Lekker praktisch: sommige zetelbedden zijn uitgerust met een extra opbergbox. Optimaliseer je ruimte door kussenslopen en dekbedden op te bergen in de aparte opbergruimte. Zo heb je alles binnen handbereik om vliegensvlug van dagmodus naar nachtmodus om te schakelen!

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen