Henders and Hazel - Santorini

Santorini

COLLECTIE
eetkamertafel 220 x 100 cm

Santorini

eetkamertafel 220 x 100 cm

€ 799,-
Bekijk product
dressoir 230 cm - 3-deuren + 3-laden

Santorini

dressoir 230 cm - 3-deuren + 3-laden

€ 1.399,-
Bekijk product
Santorini Block 2

Natuurlijk wonen met de collectie Santorini

Kenmerkend voor de Santorini collectie is het minimalistische en stoere design. De hoofdrol is weggelegd voor het prachtige eikenhout. Dit kan in vier warme houtkleuren worden afgewerkt. Als finish is er gekozen voor olie, dit versterkt namelijk het natuurlijke karakter van het hout. Door deze bewerking met olie worden jouw natuurlijke meubels met het verstrijken van de jaren alleen maar mooier. De collectie Santorini bestaat uit eigentijdse kasten en eikenhouten tafels.

Santorini Block 1

Eigentijds natuurlijk of natuurlijk eigentijds?

Met de Santorini collectie haal jij eigentijdse meubels in huis. Door de kracht van eenvoud zullen jouw natuurlijke meubels nooit gaan vervelen en altijd met de laatste woontrends meegaan. Door het eenvoudige minimalistische design en de subtiele afwerking komen de authentieke eigenschappen van het hout volledig tot hun recht. Strakke lijnen gecombineerd met warme materialen, eigentijds natuurlijk, of natuurlijk eigentijds? De Santorini collectie past in vrijwel elk interieur. Of jij nou voor een volledig natuurlijk interieur gaat of graag met verschillende stijlen experimenteert, met de Henders & Hazel Santorini collectie zit jij altijd goed.

Santorini Block 3

Houten meubels met praktische details

Alle natuurlijke meubels uit de Santorini collectie zijn voorzien van een olie finish. Zo blijft het hout zijn natuurlijk uitstraling houden en is het tegelijk goed beschermd. Door het licht zal het hout met de jaren mooier worden. Alle laden en deuren van de natuurlijke meubels hebben een handig soft-closing-systeem. Daarnaast zijn de vitrinekast, het highboard en de bergkast met glasdeur uit de Henders & Hazel Santorini collectie voorzien van warm, sfeervol en praktische LED verlichting.  

Santorini Block 4