Henders and Hazel - Santorini

Santorini

COLLECTIE
3 zits arm links - ottomane rechts

Busan

3 zits arm links - ottomane rechts

vanaf € 2.799,-
Bekijk product
Santorini Block 2

Natuurlijk wonen met de collectie Santorini

Met de houten meubels van de Santorini-collectie breng je de natuur in huis. Kenmerkend voor de Santorini collectie is het minimalistische stoere design. De hoofdrol is echter weggelegd voor het prachtige eikenhout. Eikenhout is een sterke massieve houtsoort en daardoor heel duurzaam. De houten meubels zijn door het eikenhout gemakkelijk af te werken in vier warme houtkleuren. Als finish wordt er een olie gebruikt die het natuurlijke karakter van hout versterkt. Het leuke aan de houten meubels van de Santorini collectie is dat het met het verstrijken van de jaren alleen maar mooier wordt.

Santorini Block 1

Eigentijds natuurlijk of natuurlijk eigentijds?

Met de Santorini collectie haal jij eigentijdse meubels in huis. Door de kracht van eenvoud zullen jouw natuurlijke meubels nooit gaan vervelen en altijd met de laatste woontrends meegaan. Door het eenvoudige minimalistische design en de subtiele afwerking komen de authentieke eigenschappen van het hout volledig tot hun recht. Strakke lijnen gecombineerd met warme materialen, eigentijds natuurlijk, of natuurlijk eigentijds? De Santorini collectie past in vrijwel elk interieur. Of jij nou voor een volledig natuurlijk interieur gaat of graag met verschillende stijlen experimenteert, met de Henders & Hazel Santorini collectie zit jij altijd goed.

Santorini Block 3

Houten meubels met praktische details

Alle natuurlijke meubels uit de Santorini collectie zijn voorzien van een olie finish. Zo blijft het hout zijn natuurlijk uitstraling houden en is het tegelijk goed beschermd. Door het licht zal het hout met de jaren mooier worden. Alle laden en deuren van de natuurlijke meubels hebben een handig soft-closing-systeem. Daarnaast zijn de vitrinekast, het highboard en de bergkast met glasdeur uit de Henders & Hazel Santorini collectie voorzien van warm, sfeervol en praktische ledverlichting.  

Santorini Block 4

Uitschuifbare tafels, in een handomdraai meer tafel

Uitschuifbare eetkamertafels zijn ideaal als je regelmatig gasten aan tafel hebt, maar niet de ruimte voor een extra grote tafel. Dankzij het handige butterfly-systeem is de eetkamertafel eenvoudig met tot wel 60 cm te verlengen. 

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl valt de Santorini-collectie?

De Santorini-collectie staat voor natuurlijk wonen. Deze woonstijl kenmerkt zich door de houten meubels waarmee je eenvoudig een natuurlijke woonkamer creëert. Door het eenvoudige minimalistische design en de subtiele afwerking van de meubels komt het hout maximaal tot zijn recht. Combineer jouw Santorini-meubels met groene planten en haal zo de natuur in huis.

Welke materialen worden in de Santorini-collectie gebruikt?

In de Santorini-collectie is vooral een belangrijke rol weggelegd voor het prachtige eikenhout. Eikenhout is een mooie, máár bovenal erg massieve houtsoort. Hierdoor zijn de meubels uit de Santorini-collectie heel duurzaam. Daarnaast is het materiaal heel veelzijdig. De houten meubels zijn makkelijk af te werken in vier warme houtkleuren. Voor ieder wat wils dus.

Wat maakt de Santorini-collectie zo uniek?

Alle houten meubels uit de Santorini collectie zijn voorzien van een oliefinish. Zo blijft het hout goed beschermd en de natuurlijke uitstraling behouden. Daarnaast zijn de kasten uitgevoerd met het soft-closingsysteem. Dit zorgt ervoor dat laden en deuren zachtjes sluiten. Dit verkleint de kans op beschadigingen en verhoogt de levensduur van de meubels.

Hoe creëer je een natuurlijk interieur?

De decoraties en woonaccessoires zijn belangrijk en die wil je het liefst volledig in natuurlijke materialen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een houten schaal of een mooie vaas met bloemen. Op deze manier behoud je de sfeer van rust. Borduur bij het inrichten van jouw interieur verder op de ongerepte natuur. Kies kleuren en materialen die je buiten ook zou kunnen vinden. Misschien wel het belangrijkste; ga vooral voor veel hout! Dat is dan ook de reden waarom de Santorini-collectie het zo goed doet in een natuurlijk interieur.

Alle woonstijlen