Henders & Hazel - Santorini

Santorini

COLLECTIE
eetkamertafel 220 x 100 cm

Santorini

eetkamertafel 220 x 100 cm

€ 799,-
Bekijk product
dressoir 230 cm - 3-deuren + 3-laden

Santorini

dressoir 230 cm - 3-deuren + 3-laden

€ 1.399,-
Bekijk product
armstoel

Jacky

armstoel

vanaf € 269,-
Bekijk product
armstoel

Jake

armstoel

in microleder vanaf € 329,-
Bekijk product
Santorini Block 2

Santorini collectie

Kenmerkend voor de Santorini collectie is het minimalistische stoere design. De hoofdrol is echter weggelegd voor het prachtige eikenhout. Dit kan in 4 warme houtkleuren worden afgewerkt, als finish is er gekozen voor olie, dit versterkt het natuurlijke karakter van het hout. Deze meubels worden met het verstrijken van de jaren alleen maar mooier.

Santorini Block 1

Eigentijds natuurlijk of natuurlijk eigentijds?

De wooncollecties onder het thema eigentijds natuurlijk tonen de kracht van eenvoud. Door het eenvoudige minimalistische design en de subtiele afwerking komen de authentieke eigenschappen van het hout maximaal tot hun recht. Strakke lijnen gecombineerd met warme materialen, eigentijds natuurlijk, of natuurlijk eigentijds? Deze woonstijl past in vrijwel elk interieur.

Santorini Block 3

De praktische details

Alle meubels uit de Santorini collectie zijn voorzien van een olie finish. Zo blijft het hout zijn natuurlijke uitstraling houden en is tegelijk goed beschermd. Onder invloed van het licht zal het hout met de jaren mooier worden. Alle laden en deuren hebben een handig soft-closing systeem. De vitrinekast, het highboard en de bergkast met glasdeur uit deze collectie zijn voorzien van warm ledlicht, sfeervol en praktisch

Santorini Block 4

Uitschuifbare tafels, in een handomdraai meer tafel

Uitschuifbare eetkamertafels zijn ideaal als je regelmatig gasten aan tafel hebt, maar niet de ruimte voor een extra grote tafel. Dankzij het handige butterfly-systeem is de eetkamertafel eenvoudig met tot wel 60 cm te verlengen. 

Alle woonstijlen