Henders and Hazel - Pavie Natural

Pavie Natural

COLLECTIE
salontafel 110 x 60 cm + 1-niche (knock-down)

Pavie

salontafel 110 x 60 cm + 1-niche (knock-down)

€ 499,-
Bekijk product
highboard 125 cm - 1-deur + 2-laden + 1-klep + 3-niches (+ LED)

Pavie

highboard 125 cm - 1-deur + 2-laden + 1-klep + 3-niches (+ LED)

€ 1.599,-
Bekijk product

Krachtig én warm

Het design van collectie Pavie Natural kenmerkt zich door het gebruik van opvallende, massieve latjes en zwart metalen details. Dit geeft de meubels een krachtig en statig karakter, dat mooi contrasteert met de warme uitstraling van het frisse, lichte hout. Door de ingebouwde ledverlichting in de kasten wordt dit contrast nog eens extra benadrukt - het resultaat is een ontzettend modern en sfeervol interieur om je in thuis te voelen!

Je eigen oase van rust

De lichte houttint van Pavie Natural geeft een frisse, rustgevende look aan jouw interieur. Je kunt deze meubels goed combineren met ingetogen hout- en aardetinten, veel licht en groene planten om je eigen natuurlijke oase van rust te creëren. Maar behalve hun mooie, natuurlijke design zijn de meubels ook nog eens heel praktisch. Denk aan veel opbergruimte, ledverlichting in de meeste kasten én een soft-closing-systeem in de deuren en lades van de meubels. Pavie Natural is dus natuurlijk wonen, maar wel met een tikkeltje luxe!  

De keuze is aan jou!

Ga jij voor een luchtige look met kasten op hoge metalen poten of vind je het juist mooi als je meubels statig op een plint staan? Bij woonprogramma Pavie kies je dat helemaal zelf. Net als de kleur trouwens, want naast deze frisse houttint bestaat deze collectie ook in een chique donkere uitvoering, waarmee je weer een heel andere sfeer kunt creëren.

Dressoir Pavie

Alles in balans

De tafels uit collectie Pavie zijn allemaal voorzien van een mooie, unieke kolompoot met een opvallende lattenstructuur en een rond of ovaal tafelblad. Afhankelijk van het formaat tafel dat je kiest, zit de kolompoot centraal of is deze opgesplitst in twee halve cirkels. Bij de kasten is daarentegen juist gekozen voor veel rechte, verticale lijnen – een mooi evenwicht!

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen