Henders & Hazel - Napels

Napels

COLLECTIE
Hoeksalon Napels

Napels

Hoeksalon Napels

vanaf € 2.547,- € 2.157,-
Bekijk product
Napels

Napels

Zitten is iets heel persoonlijks. Geen mens is immers hetzelfde. Je weet zelf wat je mooi vindt en waar je lekker in zit. Het moet natuurlijk ook bij jouw gezinssamenstelling en levensstijl passen. Kies je voor stof of leder? Wil je een losse zetel en fauteuil, of liever een grote hoekopstelling? Om aan al deze wensen en eisen tegemoet te komen, heeft Henders & Hazel model Napels ontwikkeld. Het is ongetwijfeld onze meest veelzijdige zetel met een brede waaier aan opties en handige functies.

Napels, de zetel die je zelf kunt ontwerpen

Opbergen

Opbergen

Waar laat je die warme plaid in de zomer? Of het beddengoed van het sofabed? Gewoon in de zetel zelf! Een aantal van onze salons heeft een superhandige opbergfunctie.

Slapen

Slapen

Sommige van onze salons tover je in een handomdraai om in een comfortabel een- of tweepersoonsbed. Zo kunnen je vrienden na een gezellig avondje altijd blijven slapen.

Relaxen

Relaxen

Voor de ultieme ontspanning voeg je een of meer comfort-opties toe aan je zetel. Denk aan pocketvering, een verstelbare hoofdsteun, een extra brede armleuning of een zitting met relaxfunctie. De keuze is reuze!

Alle woonstijlen