Henders and Hazel - Napels

Napels

COLLECTIE
Longchair links - 2,5 zits zonder armen - ottomane rechts

Napels

Longchair links - 2,5 zits zonder armen - ottomane rechts

vanaf € 3.147,-
Bekijk product
salontafel rond 40 cm - hoogte 46 cm

Maze

salontafel rond 40 cm - hoogte 46 cm

€ 99,-
Bekijk product
salontafel rond 60 cm - hoogte 32 cm

Maze

salontafel rond 60 cm - hoogte 32 cm

€ 129,-
Bekijk product

Een zetel die je zelf kunt ontwerpen

Zitten is iets heel persoonlijks. Geen mens is immers hetzelfde. Daarom is het belangrijk dat een zetel perfect bij jou en je levensstijl past. Je weet zelf het best wat je mooi vindt en op welke zetel je lekker zit. Om aan al die zitwensen te voldoen, hebben wij model Napels ontwikkeld. Het is ongetwijfeld onze meest veelzijdig salon met een brede waaier aan opties en handige functies.

1. Kies de opstelling

Jouw woonkamer, maar ook jouw levensstijl, zijn van grote invloed op de keuze van jouw opstelling. Wil je een losse zetel en een aparte fauteuil, of heb je liever een grote hoekopstelling? Bij onze Napels heb je volop keuze. Je kunt niet alleen een vaste 2- of 3-zits kiezen, maar ook veel verschillende hoekopstellingen. Met keuze uit maar liefst 25 elementen is er dus altijd een Napels die bij jou past.

2. Kies de armleuning

Liever breed of smal, strak of afgerond? De keuze van de armleuning heeft stiekem best veel invloed op het uiterlijk van je hele salon. Bij dit model kun je daarom uit maar liefst 6 armleuningen kiezen. Ja, echt waar, zelfs bij de armleuning heb je de keuze!

3. Kies de poot | 4. Kies de zithoogte

Het is natuurlijk fijn als de poot van je salon bij de bekleding en je vloer past. Daarom kun je bij de Napels kiezen uit 3 uitvoeringen: hout, zwart metaal of geborsteld metaal. Helemaal naar jouw smaak, afgewerkt in een materiaal naar keuze.

Misschien is het volgende ook niet het eerste waar je aan denkt als je een nieuw salon zoekt, maar het is wel fijn om er even bij stil te staan: de poothoogte is geen detail dat je meteen zal opmerken als je naar de zetel kijkt, maar het verschil in zithoogte zal je ongetwijfeld voelen wanneer je erin neerploft.

5. Kies het zitcomfort

Al onze salons zijn standaard gevuld met het kwalitatieve Supreme Foam, maar ook qua zitcomfort kan je kiezen voor extra luxe. Kies je voor pocketvering, of ga je voor de ultieme luxe door een combinatie van pocketvering en memory foam? Eindeloos relaxen was nog nooit zo dichtbij.

6. Kies de rugleuning

Ook voor de rug van de zetel heb je 2 verschillende opties. Je kan kiezen tussen een vertrouwde, vaste rugleuning, maar voor iedereen die wat extra rugsteun kan gebruiken, is die optie ook aanwezig. Even geen extra steun nodig? Exact daarom heeft deze rugsteun een klikfunctie. Klik hem simpelweg naar achteren en hij verdwijnt in een oogopslag. Een onopvallende extra die opvallend veel voldoening geeft.

7. Kies de relaxfunctie

Ook bij de relaxfunctie zijn er heel wat keuzemogelijkheden voorhanden. Relaxen lukt altijd beter met een extra manuele schuifzitting, waardoor je zitoppervlakte heel wat groter wordt. Nóg makkelijker is natuurlijk om het manuele aspect helemaal achterwege te laten. Gewoon even op een knopje drukken en onze elektrische relaxfunctie doet de rest. Beentjes omhoog en rusten!

8. Kies de loungefunctie

"Komaan, blijf nog even!" Vind je het belangrijk dat je kunt slapen op de zetel? De Napels-zetel kun je ook zo samenstellen dat je hem in een handomdraai omtovert in een comfortabel één- of tweepersoonsbed. Zo kunnen je vrienden na een gezellig avondje altijd blijven slapen. 

Napels - loungefunctie


Tover je zetel om in een stijlvol bed!

Tover je zetel om in een stijlvol bed!
Extra opties

Een ruime keuze...

9. Kies de extra opties

9. Kies de extra opties

Als kers op de taart kun je bij de Napels ook nog uit een paar extra opties kiezen. Wat dacht je van een ingebouwde opbergbox in onze ottomane of longchair of een extra hoofdsteun? Of nog beter, een hoogtechnologische accu in de zetel en een usb-connector? Je leest het goed, het kan allemaal. En dan moet het beste nog komen…

10. Kies de bekleding

Zelfs wanneer je alle extra opties achterwege laat, is de kans bij de Napels-collectie nog steeds groot dat je een uniek salon samenstelt. Dat is te wijten aan al onze verschillende stof- of leersoorten. Een zachte, stoffen hoekzetel? Een robuuste, duurzame, leren fauteuil? Of een combinatie tussen stof en leer? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Hoeveel mogelijkheden, vraag je je af? Meer dan 300 stofmogelijkheden en –kleuren en meer dan 40 lederkleuren en -kwaliteiten. Dat aantal kan tellen. Bezoek daarom zeker eens een Henders & Hazel winkel, zodat je alle materialen met je eigen ogen kunt bewonderen.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen