Henders and Hazel - Napels

Napels

COLLECTIE
Hoeksalon Napels

Napels

Hoeksalon Napels

vanaf € 2.597,-
Bekijk product
Napels

Stel jouw industriële zetel zelf samen met Napels

Zitten is iets heel persoonlijks. Geen mens is immers hetzelfde. Je weet zelf wat je mooi vindt en waar je lekker in zit. Het moet natuurlijk ook bij jouw gezinssamenstelling en levensstijl passen. Kies je voor stof of leder? Wil je een losse zetel en fauteuil of liever een grote hoeksalon? Wat jouw voorkeuren ook zijn, met de collectie Napels van Henders & Hazel zit je altijd goed. De zetels uit deze serie kun je namelijk helemaal zelf samenstellen. Het is ongetwijfeld onze meest veelzijdige zetel met een brede waaier aan opties en handige functies. Je hebt een ruime keuze aan materiaalsoorten, kleuren en opstellingen, zodat je Napels geheel naar jouw wens kunt inrichten.

Napels, de zetel die je zelf kunt ontwerpen

Opbergen

Opbergen

Waar laat je die warme plaid in de zomer? Of het beddengoed van het sofabed? Gewoon in de zetel zelf! Een aantal van onze salons heeft een superhandige opbergfunctie. Hierdoor is jouw living altijd spik en span. Naast opbergruimte, kun je voor vele andere extra opties en eigenschappen kiezen bij de samenstelling van jouw industriële zetel Napels. Ga je voor een smalle poot of houd je meer van een robuust onderstel?

Slapen

Slaapzetels

Echt handig zijn de slaapzetels uit de collectie Napels. Deze salons tover je in een handomdraai om in een comfortabel een- of tweepersoonsbed. Zo kunnen je vrienden na een gezellig avondje altijd blijven slapen. Ook wanneer je klein woont, is een slaapzetel de ideale oplossing. Zo heb je een salon en bed in één waardoor je veel ruimte bespaart!

Relaxen

Relaxen

Voor de ultieme ontspanning voeg je een of meer comfort-opties toe aan je industriële zetel. Denk aan pocketvering, een verstelbare hoofdsteun, een extra brede armleuning of een zitting met relaxfunctie. Zelfs een elektrisch verstelbare hoeksalon behoort tot de mogelijkheden. Met één druk op de knop kom je in een heerlijke relaxhouding te liggen, hoe fijn is dat? Wat jouw wensen ook zijn, met de collectie Napels van Henders & Hazel slaag je gegarandeerd. De keuze is reuze!

Alle woonstijlen