Henders and Hazel - Metalo & Metalox

Metalo & Metalox

COLLECTIE
Metalo Block 1

Collectie Metalo/Metalox

Hou jij van een stoer en industrieel interieur? Dan is de Metalo / Metalox collectie van Henders & Hazel precies wat je zoekt! De industriële meubels uit de Metalo / Metalox collectie zijn een mix van eiken, eikenfineer en zwart metaal. Daarnaast wordt de collectie gekenmerkt door een stoer design met strak lijnenspel. De metalen poten geven de industriële meubels een eigentijdse uitstraling en geven de Metalo / Metalox collectie een industrieel design.

Video


Stoer én stijlvol!

Stoer én stijlvol!
Metalo Block 2

Robuuste meubels

De Metalo / Metalox collectie herken je door het gebruik van ruwe materialen met een robuuste uitstraling. De tafels en kasten bestaan uit een combinatie van hout en metaal, wat voor het robuuste karakter zorgt. De stoelen en banken hebben een lederen bekleding die goed gecombineerd kunnen worden met het hout en metaal van de kasten en tafels. Wil jij jouw industriële interieur helemaal afmaken? Ga dan voor woonaccessoires van leer, beton of metaal!

Metalo Block 7

Kies wat past

Jij wilt natuurlijk zeker weten dat jouw nieuwe industriële meubels ook op de gewenste plaats passen. Daarom kan je bij de Metalo / Metalox collectie kiezen uit verschillende formaten. Of jij nou over een grote of kleine eethoek beschikt, met een tafel uit de Metalo / Metalox collectie zit jij goed. Verder is er een royaal highboard voor een ruim interieur en een wat kleinere bergkast voor de krappere ruimtes. Jouw nieuwe industriële meubels passen dus vrijwel altijd!

Metalox tafels, stoer en eigentijds

Zoek je een stoere industriële eetkamertafel of bartafel om te combineren met de meubels uit de Metalo collectie? Kies dan een Metalox tafel. Het eikenhouten tafelblad van deze tafels is zowel in een strakke vorm als met een rand van boomschors leverbaar. Kenmerkend voor de tafelpoten is het strakke design. Er zijn verschillende opties: een metalen X-poot, een metalen V-poot of een metalen V-poot met houten inleg. Liever een ronde tafel? Dat kan ook, deze heeft een modern vormgegeven solo poot van metaal.

Metalo Block 6

De praktische details

Functionaliteit speelt een belangrijke rol bij het industriële interieur. De industriële meubels uit de Metalo / Metalox collectie beschikken daarom over een aantal praktische details en snufjes. Zo bieden de kasten erg veel bergruimte en dankzij de geïntegreerde ledverlichting brengen ze nog meer sfeer in jouw industriële interieur. Zeker bij de vitrinekasten brengt deze verlichting een ongekende sfeer in huis. Daarnaast is het dichtklappen van deurtjes en laden ook verleden tijd, dankzij het soft-closing systeem. Heb jij ook nog regelmatig gasten over de vloer? Kies dan voor de handige uitschuiftafel waarmee jij direct extra zitplekken creëert.

Met de industriële meubels uit de Metalo / Metalox collectie van Henders & Hazel creëer jij in een handomdraai een industrieel interieur!

Alle woonstijlen