Henders and Hazel - Maitre & Maestro

Maitre & Maestro

COLLECTIE
salontafel 90 x 70 cm - met draaiblad

Maitre

salontafel 90 x 70 cm - met draaiblad

in hout vanaf € 799,-
Bekijk product
fauteuil hoge rug

Carola

fauteuil hoge rug

in stof vanaf € 849,-
Bekijk product
Hoeksalon Busan

Busan

Hoeksalon Busan

vanaf € 2.599,-
Bekijk product
Maestro Block 1

Maitre & Maestro meubels

De meubels uit de Maitre & Maestro-collectie vallen op door de talrijke opties en combinaties waaruit je kunt kiezen. De industriële meubels zijn gemaakt van prachtig wild eiken in combinatie met eikenfineer. Voor de afwerking van de industriële meubels kan gekozen worden uit drie verschillende kleuren hout. Maar dat is nog niet alles. Zo kan je bijvoorbeeld nog kiezen voor een bovenblad van beton of hout en handgrepen van hout of metaal. De mogelijkheden met de Maitre & Maestro collectie van Henders & Hazel zijn eindeloos!

Maestro Block 3

Stoer industrieel

Een industrieel interieur is iets wat wij de laatste jaren steeds vaker terug zien komen. Een industrieel interieur is gebaseerd op fabrieksgebouwen uit de 19e en 20e eeuw. Kenmerkend voor een industrieel interieur zijn de stoere en ruwe materialen, zoals hout, beton en metaal. Een industriële stijl kan in elke woning toegepast worden en is makkelijk te creëren met een aantal simpele industriële meubels of woonaccessoires. Bij Henders & Hazel vind je prachtige industriële tafels en kasten, in de Maitre & Maestro-collectie!

Maestro Block 5

Industriële meubels met praktische details

De meubels uit de Maitre & Maestro-collectie zijn niet alleen erg stijlvol, maar beschikken ook over een aantal praktische en interessante details. Erg praktisch en vooral sfeervol is de geïntegreerde LED-verlichting in de niches van de industriële kasten. Met deze verlichting zet jij jouw favoriete woonaccessoires volop in de spotlights. Je kunt optioneel ook nog kiezen voor LED-verlichting onder de kasten, waardoor de vloer ook mooi verlicht wordt.

De handgrepen van de industriële kasten zijn standaard van metaal, maar kunnen ook in hout geleverd worden. Voor de afwerking van de wild eiken meubels kan je kiezen uit 3 kleuren. Voor de bovenbladen van de kasten en de tafelbladen van de industriële tafels kan je kiezen uit ruw beton of prachtig hout.

Maestro Block 1

Maitre & Maestro, wie is wie?

Twee namen, één collectie. Maar wie is nou wie? De industriële eettafels vallen onder de Maestro-collectie, terwijl de industriële kasten uit de Maitre-collectie komen. Alle industriële eettafels zijn voorzien van een stijlvolle kruispoot. Deze kruispoot maakt jouw eet- of woonkamer net een tikkeltje stoerder. Een ander groot voordeel van een kruispoot is dat de hele rand van de tafel beschikbaar is, omdat de poten nergens voor een stoel komen. Daarnaast laat jij met een eettafel met kruispoot een kleine ruimte groter lijken.

Ben jij overtuigd van de industriële eettafel met kruispoot uit de Maitre & Maestro-collectie van Henders & Hazel? Kies dan voor een houten tafelblad of een tafelblad van beton en een kruispoot van hout of metaal. Kies ten slotte een afmeting en geniet binnen de kortste keren van jouw nieuwe industriële tafel!

 

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen