Henders and Hazel - Maitre & Maestro

Maitre & Maestro

COLLECTIE
Maestro Block 1

Maitre & Maestro meubels

De meubels uit de Maitre & Maestro-collectie vallen op door de talrijke opties en combinaties waaruit je kunt kiezen. De industriële meubels zijn gemaakt van prachtig wild eiken in combinatie met eikenfineer. Voor de afwerking van de industriële meubels kan gekozen worden uit drie verschillende kleuren hout. Maar dat is nog niet alles. Zo kan je bijvoorbeeld nog kiezen voor een bovenblad van beton of hout en handgrepen van hout of metaal. De mogelijkheden met de Maitre & Maestro collectie van Henders & Hazel zijn eindeloos!

Maestro Block 3

Stoer industrieel

Een industrieel interieur is momenteel erg populair. De woonstijl is gebaseerd op fabrieksgebouwen uit de 19e en 20e eeuw. Kenmerkend zijn de stoere en ruwe materialen, zoals houtbeton en metaal. Je kunt de stijl in iedere woning toepassen. Daarom vind je bij Henders & Hazel de mooiste industriële meubels, waaronder die uit de Maitre & Maestro collectie.

Maestro Block 5

Industriële meubels met praktische details

De meubels uit de Maitre & Maestro-collectie zijn niet alleen erg stijlvol, maar beschikken ook over een aantal praktische en interessante details. Erg praktisch en vooral sfeervol is de geïntegreerde LED-verlichting in de niches van de industriële kasten. Met deze verlichting zet jij jouw favoriete woonaccessoires volop in de spotlights. Je kunt optioneel ook nog kiezen voor LED-verlichting onder de kasten, waardoor de vloer ook mooi verlicht wordt.

De handgrepen van de industriële kasten zijn standaard van metaal, maar kunnen ook in hout geleverd worden. Voor de afwerking van de wild eiken meubels kan je kiezen uit 3 kleuren. Voor de bovenbladen van de kasten en de tafelbladen van de industriële tafels kan je kiezen uit ruw beton of prachtig hout.

Maestro Block 1

Maitre & Maestro, wie is wie?

Twee namen, één collectie, wie is wie? De eettafels vallen onder de Maestro meubels. Alle eettafels zijn voorzien van een prachtige kruispoot. Een eettafel met kruispoot maaktje eet- of woonkamer net wat stoerder. Een groot voordeel van zo’n tafel is ook dat de hele rand van de tafel beschikbaar is, zodat je meerdere eetkamerstoelen rondom de tafel kunt schuiven. Heb je een kleinere ruimte? Geen probleem, een kruispoottafel laat de ruimte ruimer ogen. Verder is de tafel beschikbaar in diverse afmetingen en kun je een houten tafelblad met een metalen of houten kruispoot mixen. Liever een tafelblad van beton ciré? Ook dat kan zowel met een houten of een metalen kruispoot.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen