Henders & Hazel - Livada

Livada

COLLECTIE

Keuzevrijheid en flexibiliteit

Keuzevrijheid en flexibiliteit

Keuzevrijheid en flexibiliteit

Zeg je Livada, dan zeg je strakke lijnen, afgeronde hoeken, een stoer en modern design, eikenfineer met metaal en keuzevrijheid. Keuzevrijheid? Jazeker! Een moderne meubelcollectie is meer dan strakke lijnen, daarom hebben de meubels uit deze collectie fraaie afgeronde hoeken. Maar een moderne meubelcollectie laat ook ruimte voor eigen inbreng. De meubels uit deze collectie zijn in vier verschillende kleuren leverbaar. En daar stopt de flexibiliteit van Livada niet. Heel gaaf is namelijk de gelijknamige tafelserie Livada, de mogelijkheden daar zijn ongekend. Je kunt de tafel van tafelblad tot tafelpoot aanpassen zoals je zelf wilt.

Modern design

Modern design

Tegenwoordig staat modern design niet alleen voor strakke lijnen, maar ook voor sfeervol en warm. De meubels die bij deze woonstijl passen hebben een minimalistisch design, maar dankzij de combinatie van hout en metaal hebben ze een warm karakter. Het voordeel hiervan is dat de meubels weinig opsmuk nodig hebben. Combineer de meubels met één of twee grote opvallende woondecoraties, kies voor neutrale kleuren en werk met materialen als leer, wol en vilt.

Veelzijdige tafels

Veelzijdige tafels

Veelzijdige tafels

Lekker tafelen, gezellig kletsen, de krant lezen, goede gesprekken, spelletjes, werken, de eetkamertafel speelt een prominente rol in het interieur. Maar wat voor een tafel past het beste in je interieur? Wil je een lang rechthoekig tafelblad, of liever een ovaal blad? Lijkt een uitschuifbaar tafelblad je ideaal, omdat je regelmatig gasten aan tafel ontvangt? Wil je een traditionele eetkamertafel, of zit je graag wat hoger aan een bartafel? Bij de Livada collectie heb je alle vrijheid om zelf te kiezen. De afmeting van de tafel, de vorm van het tafelblad, de tafelpoten, het uiterlijk van de tafelpoten, de kleur van het tafelblad, als klant heb je het volledig voor het zeggen. Voor de liefhebbers van details: Het is mogelijk om de tafelpoten te laten voorzien van een houten inleg, waarbij het hout dezelfde kleur heeft als het tafelblad.

Verrassend onyx

Verrassend onyx

De meubels uit de Livada collectie zijn in vier verschillende kleuren leverbaar. De meest opvallende kleur is onyx. Het is weer eens heel wat anders dan de meer traditionele houtkleuren. Zwarte kozijnen, antraciet gekleurde deuren, zwarte keukens, we zien donkere kleuren steeds vaker terug in het interieur. Door je meubels af te werken in zo’n donkere, bijna antracieten kleur, krijgen ze ineens een hele andere, meer chique uitstraling. En het combineert heel gaaf met de zwart metalen details van de meubels.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen