Henders and Hazel - Bergen

Bergen

COLLECTIE
Longchair links - 2,5 zits zonder armen - Lounge-end rechts

Bergen

Longchair links - 2,5 zits zonder armen - Lounge-end rechts

vanaf € 3.047,-
Bekijk product
salontafel 110 x 60 cm + 2-niches

Avalon

salontafel 110 x 60 cm + 2-niches

€ 399,-
Bekijk product

Verander de look en pas je comfort aan

Zetel Bergen kunnen we alleen maar beschrijven als een echte shapeshifter. Je verandert probleemloos de look van de bank door te kiezen uit alle beschikbare types en kleuren stof en leder, of zelfs een combinatiebekleding. Kies je voor een stoffen uitvoering, heb je ook nog de optie om een opvallende contrastbies toe te voegen.

Daar stopt de keuzevrijheid niet. Je kiest ook nog uit 3 verschillende poten: hout, metaal of een stijlvolle designpoot. Daarnaast zijn er ook 2 verschillende zithoogtes en 2 verschillende types armleuning! Let wel op, de laatste optie beïnvloedt de afmetingen van je zetel.

Ook het comfort bepaal je helemaal zelf: standaard is deze sofa uitgevoerd in comfortabel Supreme Foam met polyether, maar je kunt ook kiezen voor Pocket Comfort (pocketvering) of Pocket Comfort+ (pocketvering met traagschuim). Als dat geen keuzevrijheid is!

 

3D ontwerp zetel

Het ideale hoeksalon? 

Bij Bergen heb je keuze uit veel zitelementen. Héél veel elementen. Een kleine of een grote hoekzetel, bij Bergen is alles mogelijk. De breedte van een zitelement varieert van een 1-zits tot een ruime 3-zits die je kunt zoals bij de meeste van onze zetels ook kiezen voor een optionele hoofdsteun, een longchair of ottomane.

Daarnaast zijn er nog heel wat andere speciale elementen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit zowel een rond als een recht hoekelement. Met een ronde hoek voeg je zonder twijfel een uniek element aan je hoekopstelling toe. Dat is echter niet het enige unieke aan zetel Bergen. Heb je een ruimte waar de sofa mooi in het midden kan staan of een woonkamer zonder rechte hoeken? Dan is het schuine lounge-end misschien wel iets voor jou. Kortom, onze Bergen is een beetje zoals een kameleon: hij past zich aan zijn omgeving aan, hoe die er ook uitziet.

✓ Zelf je ideale hoekopstelling samenstellen? Dat gaat met onze 3D-configurator! Stel je eigen Bergen samen door te klikken op ‘Stel samen in 3D’ (niet op mobiel beschikbaar).

 

Bergen Henders & Hazel

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen