Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Verlichting

Het wordt vaak vergeten, maar goede en sfeervolle verlichting is essentieel in iedere ruimte van je woning. Strategisch geplaatste lampen kunnen een groot effect hebben op de ruimtelijkheid van je kamer en zijn zeer sfeerbepalend. Een design vloerlamp in een lege hoek, een passende tafellamp op een mooi gedekte tafel of een design hanglamp in een hoge gang maken je interieur helemaal af. Breng meer sfeer in huis met een juiste mix van lampen. Omdat verlichting zo belangrijk is, heb je bij Henders & Hazel een uitgebreide keuze aan lampen in verschillende vormen, stijlen en formaten. Zo vind je altijd iets wat bij jou past.

Een geschikte lamp voor ieder vertrek

Onze collectie verlichting is zeer divers en voor iedere ruimte in huis is er daarom wel een bijpassende lamp te vinden. Voor boven de eettafel hebben we een aantal mooie hanglampen waarmee je veel sfeer in de eetkamer haalt. Ook boven de salontafel is zo’n hanglamp een mooie toevoeging. Naast het salon plaats je een van de vloerlampen van Henders & Hazel. Deze zijn niet alleen stijlvol maar ook nog eens praktisch en verlichten een groot deel van de kamer. Zo kun je, wanneer je languit in de zetel ligt, een goed boek lezen. Tot slot zijn er ook de tafellampen

Verschillende stijlen

Naast verschillende soorten verlichting, vind je bij ons ook lampen in allerlei stijlen. Zo is er voor iedereen wel een lamp te vinden die bij zijn of haar woonwensen past. Het materiaal waar de lamp van gemaakt is, bepaalt grotendeels de stijl. Kies bijvoorbeeld voor een metalen lamp voor in een industriële woninginrichting. Ook de tripod lampen doen het goed in dergelijke interieurs. Als je een hoge hal in huis hebt, staat een kroonluchter erg chic. Voornamelijk binnen een klassieke woonstijl komen deze goed tot hun recht. Tot slot zijn er ook genoeg tijdloze lampen die eigenlijk wel in ieder interieur passen. 

Henders and Hazel styling tips lampen

  • Voor een afwisselende en spannende woonkamer kan je het beste combineren met een tafellamp, een hanglamp, een vloerlamp een hanglamp. Dit creëert interessante lichtvallen en zo kan je ook de donkerste hoekjes verlichten.
  • Lampenkappen drukken een stempel op de stijl van je interieur. Bekijk dus goed voor welke ruimte je een lamp met een lampenkap wilt en bedenk van te voren wat de sfeer moet zijn.
  • Er zijn veel verschillende lichtsoorten. Met de juiste tint verlichting kan je een warmere sfeer creëren. Of ben je juist op zoek naar een koele, industriële sfeer? Een warme kleur zal tot 2700 graden Kelvin zijn. Boven de 3000 graden Kelvin zal het licht koeler ogen. Deze informatie is terug te vinden op de verpakking van de verlichting. Naast de verschillende basiskleuren verlichting (geel en wit) zijn er ook andere kleuren beschikbaar. Vooral tijdens feestjes, diners en filmavonden kan dit de sfeer optimaliseren in huis.
  • Bekijk bij het aanschaffen van lampen ook naar de mogelijkheden om de verlichting te kunnen dimmen. Een hanglamp boven een eettafel kan uitermate sfeervol zijn als je de lichten bij het natafelen kan dimmen. De sfeer zal dan snel overgaan op gezellig borrelen!

 

Sortering op:
Resultaten: 97 (97)
Breedte:
Hoogte:
Diepte: