Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.
Henders & Hazel

Bijzonder inWonen

Verlichting

Verlichting is essentieel in elke ruimte van je woning. Strategisch geplaatste lampen kunnen een groot effect hebben op de ruimtelijkheid van je kamer. Een design vloerlamp in een lege hoek, een passende tafellamp op een mooi gedekte tafel of een design hanglamp in een hoge gang maken je interieur af. Breng meer sfeer in huis aan met een juiste mix van lampen.

Onze collectie lampen is zeer divers. Van de hanglamp boven de salontafel tot de tafellampen op de nachtkastjes naast je bed. Voor elke smaak en ruimte is wel een passende lamp te vinden. Ben je op zoek naar klassieke zwarte lampen, moderne designs of liever romantisch wit? In ons assortiment vind je diverse hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Lees je favoriete boek onder een mooie vloerlamp naast je favoriete stoel of dineer gezellig met vrienden aan de eettafel onder een sfeervolle hanglamp.

Henders and Hazel styling tips lampen

  • Voor een afwisselende en spannende woonkamer kan je het beste combineren met een tafellamp, een hanglamp, een vloerlamp een hanglamp. Dit creëert interessante lichtvallen en zo kan je ook de donkerste hoekjes verlichten.
  • Lampenkappen drukken een stempel op de stijl van je interieur. Bekijk dus goed voor welke ruimte je een lamp met een lampenkap wilt en bedenk van te voren wat de sfeer moet zijn.
  • Er zijn veel verschillende lichtsoorten. Met de juiste tint verlichting kan je een warmere sfeer creëren. Of ben je juist op zoek naar een koele, industriële sfeer? Een warme kleur zal tot 2700 graden Kelvin zijn. Boven de 3000 graden Kelvin zal het licht koeler ogen. Deze informatie is terug te vinden op de verpakking van de verlichting. Naast de verschillende basiskleuren verlichting (geel en wit) zijn er ook andere kleuren beschikbaar. Vooral tijdens feestjes, diners en filmavonden kan dit de sfeer optimaliseren in huis.
  • Bekijk bij het aanschaffen van lampen ook naar de mogelijkheden om de verlichting te kunnen dimmen. Een hanglamp boven een eettafel kan uitermate sfeervol zijn als je de lichten bij het natafelen kan dimmen. De sfeer zal dan snel overgaan op gezellig borrelen!
Sortering op:
Resultaten: 137 (137)
Breedte:
Hoogte:
Diepte: