Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Salontafels

Naast de eetkamertafel is een salontafel een veelgebruikte tafel in ieder interieur. De salontafel is een belangrijk onderdeel van het zitgedeelte. De salontafel wordt veel gebruikt om afstandsbedieningen, tijdschriften en eten en drinken op te leggen. Onbewust maak je toch zeer intensief gebruik van je salontafel. Een stevige en duurzame salontafel is dan ook een investering waard.

Veel interieurs hebben een vrijstaande salontafel bij het bankstel, maar tegenwoordig wint de wandtafel of hoektafel ook in populariteit. Vooral in kleinere woonkamers kan een wandtafel of hoektafel uitkomst bieden. Heb je vaak gasten over de vloer? Dan kan een extra bijzettafel uitkomst bieden voor glazen, snacks of tijdschriften. Een bijzettafel naast de bank is ook ideaal met een kleinere salontafel. Zo hoef je niet steeds op te staan om je drinken te pakken of neer te zetten.

Henders and Hazel styling tips salontafels

  • Heb je een leuk feestje thuis? Dek dan ook de salontafel mooi op, als een minibuffet, met hapjes en snacks. Maak je salontafel op in een passend thema. Tijdens kerst kan je de salontafel decoreren met bijvoorbeeld een mooie glazen vaas met kerstballen. Tijdens Pasen kunnen gekleurde eieren sfeer brengen aan je salontafel of bijzettafel.
  • Een stijlvolle en persoonlijke manier om je salontafel te decoreren is om er woonaccessoires op te zetten. Liever één mooi stuk op je salontafel of bijzettafel, dan meerdere. Dit kan rommelig ogen. Een accessoire met een tegengestelde kleur valt nog meer op!
  • Wil je je salontafel, bijzettafel, wandtafel of hoektafel beschermen tegen ringen van glazen? Kijk dan voor leuke onderzetters voor op tafel. Zelfgemaakte onderzetters van persoonlijke foto’s of persoonlijke quotes doen het ook altijd goed op feestjes. Dit geeft je basis salontafel, bijzettafel, wandtafel of hoektafel net even een persoonlijke noot. Je gasten zullen dit zeker waarderen!
  • Bloemen op een salontafel doen het altijd goed. Experimenteer bij een grote, lange salontafel met enkele bloemen in een serie van identieke vaasjes. Dit zorgt ervoor dat je woonkamer ruimer oogt. Zorg er wel voor dat de salontafel verder leeg is, anders gaat het effect verloren.
Sortering op:
Resultaten: 78 (78)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: