Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Eettafels

De eettafel is de plek in huis waar het gezin bij elkaar komt om de dag te bespreken of om een gezelschapsspel te spelen. Voor kookliefhebbers is een mooie eetkamertafel ook een absolute must. Culinaire hoogstandjes kunnen zo mooi gepresenteerd worden om er vervolgens gezamenlijk aan tafel van te genieten! Aan de eettafel wordt ook geknutseld en avonden gezellig geborreld. Omdat we zoveel tijd aan de eetkamertafel besteden, is een goed model geen overbodige luxe. Bij Henders & Hazel vind je daarom een breed aanbod voor ieder interieur. Binnen onze collectie vind je eettafels uit verschillende woonseries met ieder hun eigen charmes. Bovendien worden onze meubels met zorg samengesteld en op ambachtelijke wijze voor jou geproduceerd. Zo ben je  verzekerd van de beste kwaliteit!

Verschillende formaten

Ons aanbod eettafels varieert in formaat en stijl waardoor er voor iedereen een geschikte uitvoering te vinden is. De ronde en ovale eetkamertafels brengen extra gezelligheid in huis. Wanneer  je niet genoeg ruimte in huis hebt  voor een ronde tafel kun je beter kiezen voor een rechthoekig model. Binnen ons assortiment vind je ook een aantal uitschuiftafels. Hiermee creëer je  in een handomdraai extra plek wanneer je bijvoorbeeld gasten op bezoek hebt. Als de gasten vertrokken zijn klap je  de tafel eenvoudig weer in zodat deze weer zijn oorspronkelijke formaat heeft. 

Variatie aan stijlen

Ook qua materiaalsoort en kleur is ons aanbod zeer divers. Zo heeft iedere combinatie van kleur en materiaal een specifiek effect op de uitstraling. Kies voor lichte kleuren voor een frisse look in de eethoek. De eettafels in donkere kleuren hebben daarentegen weer een meer robuuste uitstraling. Heb je  een landelijke of klassieke woonstijl? Kies dan voor een houten eetkamertafel. Een combinatie van hout en metaal komt juist weer beter tot z’n recht in een industrieel of modern huishouden. Wat je  stijl ook is, bij Henders & Hazel vind je  hoe dan ook een tafel die op jouw woonwensen aansluit.

Henders & Hazel styling tips eettafels

De aanschaf van je  nieuwe eetkamertafel is natuurlijk niet iets wat je  iedere dag doet. Wij voorzien je  daarom graag van advies en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Hieronder vind je  een aantal tips die je  kunnen helpen bij het uitzoeken van je  tafel. Bovendien kun je  ook altijd contact met één van onze dealers opnemen voor advies op maat!

  • Bedenk bij het uitzoeken van jouw eettafel hoe je  deze wilt gebruiken en hoeveel mensen eraan gaan zitten. Ben je iemand die vaak etentjes met vrienden organiseert? Gebruik je de tafel alleen om aan te eten, of wil je  er ook aan werken of lezen? Door hier vooraf over na te denken zul je de perfecte eetkamertafel vinden, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. 
  • Hou je  van een robuuste  uitstraling? Dan is een uitvoering van hout ideaal. Met een levendig huishouden zal het hout alleen maar meer gaan leven en een eigen karakter gaan krijgen!
  • Om het oog naar je  mooie eettafel te trekken is een mooie lamp of een persoonlijke zelfgemaakte mobile een leuk idee. Boven een grote, houten eettafel is dit een originele manier om de aandacht te trekken. Met feestdagen is het leuk om de uitschuiftafel persoonlijker te maken door persoonlijke briefjes of menukaartjes te hangen aan deze mobile.
  • Verder kun je ook leuke woonaccessoires op de eettafel plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een vaas met een mooie bos bloemen erin. Zo kun je  jouw persoonlijke draai aan de tafel geven. Denk er wel aan om je tafelblad te beschermen tegen vocht, dus gebruik een mooie onderzetter of een kleurrijk kleedje om de vaas op te zetten.
  • Ook mooi serviesgoed kan dienen als decoratie voor op de eettafel. Stapel deze op voor een stijlvol en trendy effect. Pas wel op met breekbare spullen als de eetkamertafel uitschuifbaar is!

 

Sortering op:
Resultaten: 214 (214)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: