Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Fauteuils

Een fauteuil is een luxe variant van een stoel. Fauteuils hebben vaak comfortabele rugleuningen en armleuningen en zijn gemaakt om er langere tijd op te zitten of te loungen. Een fauteuil wordt ook weleens een loungechair genoemd doordat deze alle kenmerken heeft van een “luie” stoel. Fauteuils zijn er in verschillende designs en materialen (leer of stof). Sommige fauteuils hebben een draaibaar onderstel. Een draaifauteuil zorgt ervoor dat je de loungechair op elke plek in je huis kan neerzetten.

Op deze pagina kan je ons ruime aanbod aan design fauteuils en loungechairs bekijken en vergelijken. We geven je graag ook styling tips en extra informatie over fauteuils. Deze lekkere, luie stoel zal je veel zitplezier moeten geven en we helpen je dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Onze modellen fauteuils zijn vaak in leer én stof te verkrijgen! Zo heb je nog meer keuze en gemak bij het uitkiezen van jouw nieuwe fauteuils.

Henders and Hazel styling tips fauteuils

  • Fauteuils worden vaak gebruikt ter aanvulling van een bankstel. Bekijk daarom goed wat voor bankstel je hebt of wilt hebben. Zo kan je jouw loungechair daarop aanpassen. Het design van fauteuils kan ingezet worden om je bank te complementeren of extra pit te geven aan je zitgedeelte.
  • Fauteuils van leer moeten regelmatig behandeld worden met onderhoudsproducten, speciaal voor leer. Hou hier rekening mee. Zet een leren fauteuil niet in de zon. Leer verkleurd hierdoor sneller en dat zou zonde zijn van jouw favoriete loungechair! Fauteuils van stof vergen minder onderhoud, maar zijn daarentegen gevoeliger voor vlekken.
  • Een mooi gekleurde plaid over een draaifauteuil geeft een behaaglijke uitstraling en nodigt uit tot heerlijk loungen. In de winter is deze woondeken ook nog eens lekker warm en gezellig!
  • Zet een klein bijzettafeltje naast je draaifauteuil en plaats hier tijdens een filmavond of borrelavond mooie schalen met snacks op. Je kan hier je glazen met fris, je biertje of warme theemokken ook op kwijt. Handig als je loungechair wat verder van de salontafel staat!
Sortering op:
Resultaten: 23 (23)
Bekleding:
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: