Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Over Henders & Hazel


Concept

Medio 2004 ontwikkelt Habufa het Henders & Hazel concept. Het omvat een meubelassortiment dat exclusief is ontworpen en alleen in geselecteerde winkels verkocht wordt. Het doel van Habufa is om met het merk Henders & Hazel een huiselijke en gezellige sfeer te creëren, waar mensen zich ‘thuis’ voelen. En dat tegen een betaalbare prijs. Originaliteit en eigenzinnigheid zijn kernwaarden die de ontwerpers steeds in acht nemen bij het ontwikkelen van onze producten.

Henders & Hazel Logo

 

Exclusief assortiment

We reizen over de hele wereld om ideeën op te doen en laten ons graag inspireren door andere culturen. Maar we kijken ook naar het leven van alle dag. In nauw teamverband worden de leukste ontwerpen, nieuwe materialen en vormen geboren die het predicaat "exclusief voor Henders & Hazel" waardig zijn. Karaktervol, eigentijds, functioneel en kwaliteit zijn daarbij belangrijke voorwaarden. Om de natuurlijke puurheid van onze houten meubels te onderstrepen worden ook noesten en kleinere planken gebruikt en is de afwerking bijna altijd handmatig. De meubels hebben een stoere uitstraling en we voorkomen onnodig afval en helpen daarmee de natuur.

Houten dressoir

Compleet assortiment

Bij Henders & Hazel kan je terecht voor een compleet nieuwe inrichting, maar ben je ook aan het juiste adres voor woondecoraties, verlichting, zitmeubelen of een nieuwe eethoek. We bieden een compleet assortiment en hebben voor elk wat wils.

Origineel assortiment

Wat te denken van keerbare lades of lades die aan twee zijden uittrekbaar zijn? Kasten met ingebouwde LED-verlichting of een soft-close systeem? Een bank met vele opties, zoals een opberg- of slaapfunctie, of USB aansluiting? Of een heerlijke bank met een uitklapbare relaxfunctie, maar geen extra ruimtebeslag? Bij Henders & Hazel vind je het allemaal.

 

Keuzemogelijkheden

Smaken verschillen, dat weten we maar al te goed. Daarom bieden we diverse flexibele programma’s, zoals de Dax bank, Chairs & Choices, Masters & More en tafel A la Carte, waarbij jij de regie in handen hebt. Je kunt dus zelf je ideale meubel naar wens samenstellen.

Ergonomie en comfort

Ergonomie en comfort zijn belangrijke uitgangspunten bij het ontwerpen van stoelen en zitmeubelen. Warme stoere stoffen- en ledersoorten zijn met zorg uitgekozen en in harmonie te combineren met de houten meubels. Onze kastenseries, banken, tafels, stoelen en decoraties zijn ook naar persoonlijke smaak onbeperkt te combineren en vormen met elkaar karaktervolle, eigenzinnige interieurs.