Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Tv meubels

Mooie televisies verdienen ook passende tv meubels. Zeker met de platte tv schermen van tegenwoordig is een tv meubel, tv dressoir of wandplank zeer geschikt om je tv op te tentoonstellen. Een tv dressoir biedt ook ruimte om dvd’s, kabels, dvd spelers en ander beeld apparatuur in op te bergen. Zo kan jij je concentreren op een leuke film of je favoriete tv programma’s in plaats van je te storen aan losse spullen.

Henders and Hazel heeft een grote collectie tv meubels. Ben je op zoek naar een wandplank voor je tv? Of toch liever een compleet tv dressoir? Kijk gerust rond op deze pagina voor alle modellen, formaten en stijlen. We hebben moderne en trendy tv meubels, maar ook voor de meer tijdloze designs kan je bij ons terecht. Bij kleinere ruimten biedt een stevige wandplank voor aan de muur een stijlvolle oplossing. Onze collectie tv meubels, wandplanken en tv dressoirs kenmerken zich door kwaliteit en duurzaamheid.

Henders and Hazel styling tips tv meubels

  • Rangschik dvd’s op kleur en zorg dat ze in nette stapels op een rij in het tv dressoir liggen. Zeker bij open tv meubels kunnen deze simpele tips rust in de woonkamer brengen. Zo kan je rustig zonder afleiding tv kijken en na een dag werken heerlijk bijkomen.
  • Een wandplank is zeer geschikt voor kleinere woonkamers of slaapkamers om een tv op te zetten. Een tweede wandplank is een speelse manier om mooi dvd’s op te tentoonstellen. Zeker voor de filmcollectors onder ons geeft dit een extra persoonlijke uitstraling.
  • Vaak biedt een tv meubel of tv dressoir aan beiden kanten nog ruimte voor spullen. Zorg dat dit geen drukke woonaccessoires zijn, dit leidt de aandacht alleen maar af van het scherm. Een stapel effen kussens kan de gezellige sfeer maximaliseren en eventueel kunnen simpele waxinelichtjes voor extra verlichting zorgen tijdens het tv kijken. Zet de kaarsjes niet te dicht tegen de tv aan!
  • Een wandplank is niet alleen geschikt om een tv op te zetten. Mooie designboeken komen zo ook tot hun recht op een wandplank. Zeker tegen een effen gekleurde muur zal het effect groots zijn.
Sortering op:
Resultaten: 74 (74)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: