Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Dressoirs

Een dressoir wordt vaak gebruikt als meubel om collectors items, kunstwerken, televisies of fotolijstjes op te zetten. Tegenwoordig staat de dressoirkast vaak in de gang, de woonkamer of de slaapkamer. Dressoirs zijn erg handig als je een kleine woonkamer of slaapkamer hebt. Een dressoirkast heeft deuren en laden en is daardoor ook perfect om spullen in op te bergen. Door kleinere spullen in een dressoirkast met lades te verbergen blijf je de ruimte in de kamer houden en ziet het er altijd opgeruimd uit voor je gasten.

Dressoirs zijn te verkrijgen in diverse maten, modellen en materialen. Een ruime keuze aan dressoir design en dressoir styling tips vind je op deze pagina. De meeste dressoirkasten hebben 2-deuren, maar tegenwoordig zijn 3-deuren en 4-deuren ook een populair dressoir design. Kijk gerust rond en bekijk welk dressoirkast het mooist staat bij jouw interieur.

Henders and Hazel styling tips dressoirkasten

  • Een dressoirkast is vaak het pronkstuk in elke ruimte. Een goed gekozen dressoir accentueert de ruimte in je woonkamer, gang of slaapkamer. Bekijk daarom goed in welke ruimte je het dressoir wilt zetten en bepaal aan de hand daarvan de grootte van je dressoirkast.
  • Spiegels en (foto)lijsten komen het mooist tot hun recht boven een dressoir. Een spiegel zorgt ervoor dat je woonkamer ruimer lijkt. Gecombineerd met een strak dressoir design heeft jouw ruimte gelijk een stijlvolle eyecatcher! Ook kan je ervoor kiezen om woonaccessoires op het dressoir te zetten, dit zorgt voor een persoonlijke touch.
  • Gebruik je jouw dressoirkast om kunst of collectors items tentoon te stellen, kies dan voor een rustiger dressoir design met 2-deuren. De aandacht wordt dan niet afgeleid van de kunstwerken. Een specialer dressoir design kan uiteraard wel als je dit meubelstuk wilt gebruiken als op zichzelf staande opbergkast. Dan zijn meerdere laden en 4-deuren handiger.
  • Plaats een mooie design dressoirkast ook eens in de keuken om servies op te bergen, of om mooie serviesstukken op tentoon te stellen. De opbergruimten van een gemiddelde dressoirkast biedt vaak passende ruimte voor een compleet servies set.
Sortering op:
Resultaten: 68 (68)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: