Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Kasten

Kasten zijn ideale meubelstukken om spullen in op te bergen. Zeker bij een gezin is een extra bergkast geen overbodige luxe. Een bergkast biedt ruimte voor het opbergen van extra servies, wijnglazen, kussens en boeken. Ben je een fervent boekenlezer dan is een boekenkast, volledig gewijd aan jouw boekencollectie, ideaal. Je boekenkast is dan ook gelijk een persoonlijke eyecatcher in de woonkamer!

Kasten zorgen ervoor dat je je spullen kan opbergen en daardoor oogt je vertrek ruimtelijker. Kleine spulletjes kunnen terecht in kasten met een schuifdeur en laden. Bij een grotere gezinssamenstelling is een kast met een schuifdeur en 4 laden of 6 laden erg handig. Bij een wat kleiner huishouden zijn bergkasten met 3 laden of 2 laden vaak al voldoende. Kortom, een bergkast is niet alleen een functioneel meubelstuk maar door de verschillende designs en stijlen kunnen kasten ook je interieur complementeren.

Henders and Hazel styling tips kasten

  • Rangschik je boeken op kleur. Zo is je boekenkast niet alleen functioneel voor het opbergen van je collectie boeken, maar geef je je woonkamer of slaapkamer ook gelijk een trendy uitstraling. Een simpele manier om je boekenkast nog stijlvoller te laten zijn!
  • Een bergkast met open ruimten of glazen deuren leent zich perfect om mooie serviesstukken of statige wijnglazen tentoon te stellen. Zo heeft oma’s serviesgoed een ereplek in de woonkamer of keuken.
  • In een kleinere ruimte is het beter om niet teveel kasten neer te zetten. Liever één grote kast dan twee kleine kasten. Dit oogt een stuk rustiger en ruimtelijker.
  • Gebruik de bovenkant van kasten ook eens om mooie manden of dozen op te zetten waar kleinere spullen in opgeborgen kunnen worden. Zo creëer je extra opbergruimte. Mocht je een persoonlijke noot willen toevoegen kan je de voorkant van de dozen bekleden met leuke foto’s.
Sortering op:
Resultaten: 238 (238)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: