Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel de H&H catalogus GRATIS


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 143 beoordelingen
 • Mooi en praktisch met de afmetingen erbij
  3/03/2019

  10

 • Bedankt voor jullie magazine.Het heeft mij zo geinspireerd dat ik het met eigen ogen wou zien en ben een kijkje gaan nemen in de dichtbijzijnde winkel. Ik overweeg om over te gaan naar de aankoop van een meubelcollectie.
  1/03/2019

  9

 • Prachtige collectie en mooi magazine, boordevol inspiratie.
  25/02/2019

  9

 • Uitstekend om je te laten inspireren zoals de kledij mode ons via foto en folders reeds jaren doet.
  24/02/2019

  9

 • Het is een kwalitatief magazine en zeer leuk om door te bladeren. Je kan er in aanduiden en ook de technische gegevens terugvinden alsook de prijs. Heel fijn om samen met je man na te denken over de verschillende stijlen.
  23/02/2019

  9

 • Mooie magazine, duidelijk zichtbare foto’s van de meubels. Voor mij is er ook voldoende technische informatie aanwezig. Niet alle meubelen vind ik mooi maar daarom heeft iedereen zijn eigen stijl. Leuk dat ze daarom ook veel verschillende stijlen hebben.
  21/02/2019

  7

 • Ikzelf heb de La Port collectie en ben nu op zoek naar een comfortabel hoeksalon dus het woonmagazines geeft mij ideeen hieromtrent. Voor mij is het top....👍🏻😊
  Grtj, Annicke
  21/02/2019

  9

 • Prima collecties voor terechte prijs
  20/02/2019

  10

 • Super brochure.
  18/02/2019

  7

 • Mooi boek
  14/02/2019

  9