Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Quebec

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief kikar en kikarfineer. Kikar is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die al eeu- wenlang gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen verschaffen het meubel een degelijke en warme uitstraling.

Het meubel heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan; kanten en hoeken van het meubel zijn afgerond. Deze behandeling in combinatie met het ambachtelijke metaal accentueert het unieke karakter . Door deze handmatige bewerkingen zijn de meubelen uniek en kunnen onderling enigszins afwijken in maat en/of kleur.

Eigenschappen:

Uw meubel zal na enige tijd - onder invloed van licht - zijn warme kleur en natuurlijke gloed verkrijgen. Nieuw aangeschafte meubelen zullen dus van kleur verschillen met eventueel bestaande meubelen (of showroom modellen) en pas na verloop van tijd bijkleuren. Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat in het land van herkomst, na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend.

Het meubel heeft een kleur behandeling ondergaan, het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen.

Door de wisselende concentratie van deze sappen is deze kleurscha- kering ontstaan. De kleurmix is uniek en kan tussen de meubelen van dit programma onderling iets verschillen. Uw onbehandelde meubel laat alle karakteristieke kenmerken van het hout in de meest natuurlijke verschijning zien.

Onderhoud:

Gebruik voor normaal onderhoud van uw meubel een zachte doek. Wanneer nodig kunt u het meubel afnemen met een licht vochtige doek. Wrijf het meubel hierna altijd droog. Uw meubel is te behandelen met teakfix. Hierdoor is het meubel zeer beperkt beschermd tegen intrekkend vocht maar blijft de natuurlijke uitstraling behouden. Om de uitstraling van het meubel te behouden is het van belang dat u het meubel twee tot drie maal per jaar behandelt met teak fix. Voor behandeling met teak fix dient u eerst het oppervlakte te reinigen met wood cleaner.

kenmerken

QUEBEC

  • - Naturel Kikarhout met MDF in kleur volcano black
  • -  LED verlichting in lowboards, highboard en dressette
  • - Soft-closing bij de deuren en laden
  • - Kabelmanagement in de lowboard
  • - Tafels met keuze tussen houten en metalen poot
Sortering op:
Resultaten: 18 (18)
Breedte:
Hoogte:
Diepte: