Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.
Henders & Hazel

Bijzonder inWonen

Multiplus

Deze moderne tafellijn heeft een top van veiligheidsglas met een stenen uiterlijk, een optie met een MDF blad kan voor een specifieke collectie tot de mogelijkheden bestaan. Alle opties hebben een poedercoated metalen frame. de poten kunnen van RVS, Poedercoated of gelakt metaal zijn, al het metaal heeft een anti roest behandeling ondergaan.

Eigenschappen:

De afwerking van het stenen uiterlijk op de glazen top wordt met de hand aangebracht en bestaat uit meerdere lagen, waardoor een natuurlijke kleurenmix ontstaat die de tafeltop zijn unieke uitstraling geven. Als eind afwerking heeft de tafeltop met stenen uiterlijk een blanke top laag welke voor bescherming dient voor dagelijks en praktisch gebruik, Het MDF blad is voorzien van een harde meubel lak finishing waardoor de tafel een goede beschermende laklaag krijgt. Zowel de top met het stenen uiterlijk als de MDF top zijn reinigbaar met bijna alle standaard lichte reinigingsmiddelen. Voor een langer gebruiksgenot, adviseren wij u langdurige vochtinwerking en warme vloeistoffen en voorwerpen te vermijden. Gebruik ten alle tijden onderzetters zonder weekmakers en neem vervuiling direct af. Doordat de tafel met stenen uiterlijk handmatig afgewerkt is, kan er enig kleur, structuur en/of glans verschil ontstaan, deze horen bij de karakteristieken van deze moderne tafellijn. 

Onderhoud:

Gebruik voor normaal onderhoud van uw meubel een zachte, niet pluizende en droge doek en indien nodig, met een licht vochtige doek maar gebruik vervolgens weer een droge doek.

kenmerken

MULTIPLUS

  • - Massief acacia hout; de antraciet, witte of gele lakfronten zijn van MDF
  • - Keuze uit 8 basiskleuren en 11 kleuren voor de fronten
  • - Veiligheidsglas
  • - Indirecte vloer Led Verlichting
  • - Deuren met Soft-Closing
Sortering op:
Resultaten: 18 (18)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: