Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Jong & PittigJong & Pittig Pinterest

Avola

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief olmenhout en olmenfineer. Olmenhout is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die al eeuwenlang gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen verschaffen het meubel een degelijke en warme uitstraling. Blockboard is een sterk massief plaatmateriaal dat op een speciale wijze verlijmd wordt uit vele kleine houtstaafjes afgedekt met fineer, teneinde een optimaal gebruik van de bomen te verkrijgen en het milieu te besparen.

Het meubel heeft bovendien een zware handmatige bewerking ondergaan zodat er een zwaar gebruikt/verweerd uiterlijk is ontstaan. Kanten en hoeken van het meubel zijn afgerond. Deze behandeling accentueert het unieke karakter van het meubel.

Eigenschappen:

Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat in het land van herkomst, na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijzeis verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend.

Uw meubel is afgewerkt met als toplaag een meubelolie. Meubelolie accentueert de nerfstructuur en verschaft het meubel een rijker uiterlijk. Mede door het zware reliëf heeft de olie een beperkt beschermende werking en dient u eventueel gemorste vloeistof zo snel mogelijk af te nemen met een droge doek of tissue totdat het oppervlak droog is.

Onderhoud:

Gebruik voor normaal onderhoud van uw meubel een zachte doek. Wanneer nodig kunt u het meubel afnemen met een licht vochtige doek. Wrijf het meubel hierna altijd droog. Om de afwerking optimaal te houden adviseren wij gebruik te maken van de MatPolish.

Raadpleeg voorafgaand aan deze behandeling altijd uw winkelier en volg de gebruiksaanwijzing bij het door uw winkelier geadviseerde onderhoudsproduct.

 

kenmerken

AVOLA

  • - Robuust wild elm hout
  • - Stone Grey
  • - Oppervlakte geschaafd en geborsteld
  • - Soft closing laden en deuren
  • - Stoere metalen accenten
  • - Optionele Led verlichting
  • - Veiligheidsglas
  • - Kabel opbergsysteem in de tv-dressoirs
Sortering op:
Resultaten: 19 (19)
Breedte:
Hoogte:
Diepte: