Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Wanddecoraties

Het effect van kunst kan je beïnvloeden door het op de juiste manier te gebruiken in een ruimte. Verwen de kunstliefhebber in jezelf met een mooi schilderij. Geef je woning accent met unieke wanddecoraties. Een huis is niet compleet zonder iets moois aan de wand. Het juiste schilderij geeft je woonkamer, ontvangsthal of slaapkamer precies de sfeer waar je naar streeft.

Onze doeken zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Binnen ons kunst assortiment vind je verschillende thema's. Zo hebben we natuurschilderijen, vintage kunst, oosterse kunst en stijlvolle moderne canvas doeken in onze collectie. Ben je op zoek naar een mooi schilderij voor je nieuwe woning of wil je betaalbare kunst kopen voor je huidige woning, bekijk dan onze complete collectie. De collectie wanddecoraties van Henders and Hazel garandeert een origineel schilderij aan de muur. Een smaakvolle inrichting verdient ook passende wanddecoraties.

Henders and Hazel styling tips kunst

  • Wanneer je een schilderij wilt ophangen hou dan rekening met de gemiddelde lengte van mensen. Kunst hoort op ooglengte te hangen voor het mooiste resultaat. Dit geldt dus ook voor het zitgedeelte in je woonkamer. Let op plekken waar het vochtig is. Schilderijen kunnen het beste opgehangen worden op een droge plek, uit de zon.
  • Licht je wanddecoraties nog beter uit door met spots te werken. Met speciale schilderijlampen komt je schilderij goed tot zijn recht.
  • Zorg voor een mooie afwerking bij het ophangen van je wanddecoraties. Niets is lelijker dan een spijker boven een mooi stuk kunst!
  • Kies voor een neutrale lijst als je de aandacht niet wil weghalen van het schilderij. Heb je een wat rustigere wanddecoratie die support nodig heeft kan een specialere lijst geen kwaad.
Sortering op:
Resultaten: 134 (134)
Breedte:
Hoogte:
Diepte: