Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Vloerkleden en karpetten

Op zoek naar design vloerkleden? Wanneer je woonkamer nog onpersoonlijk aanvoelt, kan het juiste karpet of vloerkleed hét verschil maken. Een groot hoogpolig vloerkleed geeft je woonkamer een warmere uitstraling. Een hoogpolig karpet nodigt uit tot gezelligheid. Heb je huisdieren? Dan is een kortpolig karpet handiger. Door met kleuren te werken kan je met vloerkleden accenten leggen op bepaalde hoeken en delen in je huis.

Een vloerkleed is ook heerlijk functioneel warm als je laminaat of parket hebt in huis. Tijdens koudere dagen kan dit net het verschil zijn tussen warme of koude voeten. Dikke sokken zijn niet meer nodig! Ook vangt karpet stofwolkjes op die toch al snel ontstaan in ruime kamers met laminaat of karpet. Design vloerkleden maken een basis inrichting af en creëren een eigen, unieke look. Welke uitstraling je ook zoekt, je vindt jouw perfecte vloerkleed bij Henders and Hazel. Onze kwaliteit design vloerkleden zijn verkrijgbaar in diverse formaten en luxe materialen.

Henders and Hazel styling tips vloerkleden

  • Overweeg bij het aanschaffen van een karpet welke sfeer je wilt in de woonkamer of slaapkamer. Ga je voor een minimalistische uitstraling dan is een effen karpet op zijn plaats. Voor een meer spannende uitstraling kunnen design vloerkleden een oplossing zijn. Een felgekleurd karpet kan de meest minimalistische ruimte interessante allure geven.
  • Verdiep je in het onderhoud van je design vloerkleden of karpet. Het materiaal, maar ook de stijl kunnen grote verschillen hebben in onderhoud. Hou hier zeker rekening mee met kleine kinderen of huisdieren.
  • Kleine ruimten komen beter tot hun recht met rustige karpet kleuren, kleurcombinaties en ontwerpen. Bij een grotere kamer kan je lekker experimenteren met originele prints en kleursamenstellingen.
  • Gebruik een karpet ook eens om looppaden te maken van de ene naar de andere ruimte. Vooral bij een open woonkeuken kan het karpet op deze manier de woonkeuken en woonkamer mooi samentrekken.
Sortering op:
Resultaten: 37 (37)
Breedte:
Hoogte:
Diepte: