Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Uitschuifbare tafels

Heb je regelmatig gasten op bezoek die gezellig komen eten? Dan heb je daar natuurlijk een grote eettafel voor nodig. Ook tijdens verjaardagen is het altijd een heel gedoe om iedereen een zitplaats te bieden. Ook dan komt een grote tafel goed van pas. Het nadeel is alleen dat deze veel ruimte inneemt. Daarom vind je bij Henders en Hazel een mooi aanbod uitschuifbare tafels. Deze zijn eenvoudig te verlengen tot soms wel 100 centimeter extra. Hiermee creëer je dus in een mum van tijd extra zitplaatsen. En zijn de gasten weer weg? Dan klap je de tafel weer in en heb je meer ruimte in huis. Met een uitschuifbare eettafel maak je dus optimaal gebruik van de ruimte. Bovendien zijn de tafels zeer stijlvol en is het niet te zien dat de tafels uitschuifbaar zijn. 

De mooiste designs

De eettafel vormt de centrale plek in huis en is een echte blikvanger. Bij Henders en Hazel vind je daarom uitschuifbare tafels met de mooiste designs. Al onze modellen worden volgens de laatste trends ontworpen. Er zijn verschillende soorten en stijlen te vinden. Uitschuifbare eettafels met metalen poten doen het bijvoorbeeld uitstekend. Zij hebben een robuuste uitstraling en komen perfect tot hun recht in een industrieel interieur. Ook hebben we veel houten uitschuifbare tafels met een landelijke uitstraling. Verder vind je ook een aantal uitvoeringen die goed passen in iedere eigentijdse woning. Kijk eens rustig rond en laat je inspireren door ons aanbod.

Henders and Hazel styling tips uitschuifbare tafels

  • Bedenk bij het uitzoeken van jouw uitschuifbare eettafel hoe je hem wilt gebruiken en hoeveel mensen eraan gaan zitten. Ben je iemand die vaak etentjes met vrienden organiseert? Gebruik je de tafel alleen om aan te eten, of wil je er ook aan werken of lezen? Door hier van te voren goed over na te denken zul je sneller de perfecte eettafel vinden, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen.
  • Hou je van een persoonlijke uitstraling? Dan is een eettafel van hout ideaal. Met een levendig huishouden zal het hout alleen maar meer gaan leven en een eigen karakter gaan krijgen!
  • Om de aandacht naar je mooie eettafel te trekken is een mooie lamp of een persoonlijke zelfgemaakte mobile een leuk idee. Boven een grote, houten eettafel is dit een originele manier om de aandacht te trekken. Met feestdagen is het leuk om de uitschuifbare tafel persoonlijker te maken door persoonlijke briefjes of menukaartjes te hangen aan deze mobile.
  • Ook mooi servies kan dienen als decoratie op de uitschuifbare tafel. Stapel deze op voor een stijlvol en trendy effect. Pas wel op met breekbare spullen als je eetkamertafel uitschuift!

 

Sortering op:
Resultaten: 48 (48)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: