Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Eettafels

Eettafels bepalen grotendeels het uiterlijk van je eetkamer of woonkeuken. In ieder huishouden speelt de eetkamertafel een centrale rol. Aan de eettafel nuttig je dagelijks jouw avondeten of dineer je heerlijk tijdens de feestdagen met familie en vrienden. Een eettafel van hout roept gezelligheid en huiselijkheid op. Voor kookliefhebbers is een mooie eettafel een absolute must. Culinaire hoogstandjes kunnen zo mooi gepresenteerd worden om vervolgens gezamenlijk aan tafel van genieten! Aan de eettafel wordt ook geknutseld en avonden gezellig geborreld. Dit maakt een eettafel een essentieel meubelstuk in ieder huishouden.

Wij bieden je een ruim assortiment eettafels aan, waaronder ook bijvoorbeeld uitschuiftafels voor een groter aantal mensen. Een uitschuiftafel is ideaal voor grote gezinnen. Voor elk huishouden en interieur is wel een passende eettafel van hout te vinden. Hou je van lichte houtkleuren voor een frisse look? Of toch liever een donkere, robuuste uitstraling? Ons assortiment bestaat uit moderne designs, maar gezellige authentieke eetkamertafels (uitschuifbaar) hebben we natuurlijk ook!

Henders and Hazel styling tips eettafels

  • Bedenk bij het uitzoeken van jouw eettafel hoe je hem wilt gebruiken en hoeveel mensen eraan gaan zitten. Ben je iemand die vaak etentjes met vrienden organiseert? Gebruik je de tafel alleen om aan te eten, of wil je er ook aan werken of lezen? Hier van te voren over nadenken zal ervoor zorgen dat je jouw perfecte eettafel vindt, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen.
  • Hou je van een persoonlijke uitstraling? Dan is een eettafel van hout ideaal. Met een levendig huishouden zal het eettafel hout alleen maar meer gaan leven en een eigen karakter gaan krijgen!
  • Om het oog naar je mooie eettafel te trekken is een mooie lamp of een persoonlijke zelfgemaakte mobile een leuk idee. Boven een grote, houten eettafel is dit een originele manier om de aandacht te trekken. Met feestdagen is het leuk om de uitschuiftafel persoonlijker te maken door persoonlijke briefjes of menukaartjes te hangen aan deze mobile.
  • Ook mooi serviesgoed kan dienen als decoratie voor op de eettafel. Stapel deze op voor een stijlvol en trendy effect. Pas wel op met breekbare spullen als je eetkamertafel uitschuifbaar is!
Sortering op:
Resultaten: 63 (63)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: