Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bartafels

Waar voorheen een bartafel alleen gebruikt werd in de kroeg en in het café, wordt deze tegenwoordig steeds populairder als eettafel in huis. Met zo’n hoge tafel haal je namelijk extra gezelligheid in huis en creëer je een ruimtelijk gevoel. De uitvoeringen met fijne nerfstructuur, de wisselende kleurschakelingen en de vlampatronen in het hout zorgen voor een warme en tijdloze uitstraling. De bartafel kan gebruikt worden om lekker met het gezin te ontbijten, te dineren of om een lekkere borrel te drinken met vrienden. 

Barstoelen en krukken

Met een bartafel haal je de gezelligheid uit het café in huis, maar zonder goede barkrukken of barstoelen schiet je er natuurlijk niets mee op. Bij Henders & Hazel vind je daarom een mooi aanbod barkrukken die je om de tafel heen kunt plaatsen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen zodat er altijd een model bijzit die aan uw wensen voldoet en die bij jouw bartafel past. Let er bij het uitkiezen van de barstoelen goed op dat je de juiste hoogte kiest die overeenkomt met die van de tafel. Daarnaast zijn er van de meeste barstoelen ook eetkamerstoelen beschikbaar in dezelfde stijl. Deze zijn mooi met elkaar te combineren wanneer je ook een lage eetkamertafel in huis hebt.  

Multifunctioneel meubelstuk

Een hoge bartafel dient niet alleen als eettafel, maar kan ook goed van pas komen wanneer je een feestje geeft. Schuif de barkrukken of barstoelen opzij en je hebt een mooie statafel. Daarnaast kun je de tafel ook gebruiken om de eetkamer op te vrolijken door er leuke woonaccessoires op te plaatsen. Door te spelen met kleuren kun je je eigen sfeer creëren in de eetkamer. Kies bijvoorbeeld voor woonaccessoires in frisse kleuren voor in het voorjaar. Tijdens de herfst doen rode en bruine woonaccessoires het goed. Zo kun je de bartafel inrichten hoe jij dat wilt. 

Bartafel kopen

Je bestelt je nieuwe bartafel eenvoudig online bij Henders & Hazel! Koop je een bartafel bij ons dan weet je zeker dat deze op ambachtelijke wijze vervaardigd is uit duurzaam hout. Hierdoor ben je verzekerd van topkwaliteit en heb je lange tijd plezier van jouw aankoop. 

 

 

 

 

Sortering op:
Resultaten: 121 (121)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: