Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Tafels

Een tafel is een essentieel meubelstuk in ieder huishouden. De tafel is de ontmoetingsplek bij uitstek voor gasten, vrienden en familie en daarmee het pronkstuk van jouw hal, keuken, woon- of eetkamer! De verschijningsvormen van een tafel zijn inmiddels ontelbaar, maar twee kenmerken zullen altijd blijven bestaan. Elke tafel is voorzien van poten en een blad. Het blad van een tafel wordt het meest gebruikt. Hier wordt aan gewerkt, op gegeten en geknutseld.

Op zoek naar een ruim assortiment eettafels om uitgebreid aan te tafelen voor in de woonkeuken? Of handige bijzettafels voor in de hal om de foto’s van vrienden en familie op uit te stallen? Bij Henders & Hazel slaag je gegarandeerd. Of je nu op zoek bent naar salontafels voor in de woonkamer om het leef comfort te verhogen of bartafels om samen met vrienden en familie aan te genieten van een goede fles wijn. Wij bieden een ruime collectie karaktervolle tafels aan voor iedere woonstijl. Van klassiek tot landelijk en modern in diverse afmetingen, kleuren, materialen en vormen.Henders and

Henders & Hazel styling tips tafels

  • Zet een mooi centraal stuk op de eettafel. Denk bijvoorbeeld aan exotisch fruit , of bloemen in een mooie schaal of vaas.  Dit geeft je eettafel of bijzettafel een trendy look.
  • Heb je een intiem diner met vrienden? Zet dan op a4tjes mooie spreuken en quotes die passen bij het thema (of de gerechten) en gebruik deze als tafellaken of placemats. Dit zorgt voor een originele en interactieve aankleding van de eettafel en de avond.
  • Een handgeschreven menu, ingelijst in een fotolijstje op een gedekte tafel geeft in een handomdraai een zeer luxe uitstraling.  Zo kunnen je gasten ook aan het einde van de avond een kant en klare herinnering van de avond meenemen!
  • Kies voor de aankleding van je salontafel, bijzettafel of eettafel steeds voor een thema. Dit kunnen jaargetijden zijn, maar denk ook eens aan een kleurenthema om je basisinterieur mee om te fleuren!

 

Sortering op:
Resultaten: 431 (431)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: