Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Stoelen

De stoel behoort tot één van de oudste meubelstukken ter wereld en is van oudsher een statussymbool. Nu kan gelukkig iedereen genieten van het zitcomfort van Henders & Hazel. De stoel is daarmee een onmisbaar meubelstuk in ieder huis. Een tafel zonder stoelen is als een kop zonder schotel.

Geniet van een heerlijke maaltijd aan tafel op comfortabele eetkamerstoelen die uitnodigen tot lang natafelen. Laat de dagelijkse beslommeringen achter je en kom tot ontspanning in één van onze luxe fauteuils. Of vier het begin van het weekend met een drankje op de barstoelen van Henders & Hazel. Wij bieden een zeer diverse collectie stoelen aan. Voor elke kamer en functie hebben we geschikte stoelen. Zit je liever op een stoel met een rechte en hoge rugleuning of ben je op zoek naar fauteuils met armleuningen? Bij Henders & Hazel kun je met al jouw wensen op het gebied van zitcomfort terecht. Geniet van zitcomfort in diverse afmetingen, kleuren, materialen en vormen. We hebben zelfs stoelen met een verstelbare rugleuning in ons assortiment zodat je na het eten lekker achterover kunt leunen in je eetkamerstoel om uit te buiken


Henders and Hazel styling tips stoelen

  • Stoelen kunnen een echte blikvanger zijn in je interieur. Een strategisch geplaatste stoel of een uniek design kunnen je interieur net dat beetje pit geven! Heb je een mooie lange eettafel kan het spannend zijn om je eetkamerstoelen af te wisselen met verschillende modellen en kleuren stoelen, in plaats van de standaard set eetkamerstoelen. Dit geeft je eettafel set gelijk een uniek karakter!
  • Stoelen zijn een goed investering. Kijk bij het kopen van een stoel niet alleen naar het uiterlijk maar bedenk waar je de stoel voor gaat gebruiken. Wordt het je favoriete luie stoel of een werkstoel aan de eettafel? Ben je iemand die veel dineert en tafelt met vrienden? Dan is het handig om je eetkamerstoelen met zorg uit te kiezen!
  • Heb je een set basisstoelen aan je eettafel? Dan bieden sierkussen met een opvallend patroon uitkomst om de stoelen jouw persoonlijke smaak te geven. Sierkussen op stoelen nodigen ook uit om heerlijk neer te ploffen in de extra woonkamerstoelen en zorgen ervoor dat je voor je gasten genoeg comfortabele zitplekken creëert.
  • Barstoelen staan niet alleen leuk aan de bar, een barstoel creëert ook snel en stijlvol extra zitplek voor tijdens een feestje. Betrek je barstoelen of barkrukken bij het centrale woongedeelte. Zo creëer je in een handomdraai extra zitplekken tijdens je feestje!

 

 

Sortering op:
Resultaten: 176 (176)
Bekleding:
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: