Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.
Henders & Hazel

Bijzonder inWonen

Hoekbanken

Hoekbanken zijn al een poosje terug van weggeweest. En terecht! Door het plaatsen van een hoekbank wordt de ruimte in de woonkamer optimaal benut. Het nodigt uit om gezellig bij elkaar te zitten met familie en vrienden. Voor allerlei soorten hoekbanken ben je bij Henders & Hazel aan het juiste adres.

Zoek je bijvoorbeeld een mooie leren hoekbank, of een hoekbank in lederlook? Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn. Wat dacht je van een leren hoekbank in bijvoorbeeld Andes of Catania leer. Wellicht past een klassiek ogende hoekbank van stof beter bij de rest van je interieur. Want ook ons assortiment stoffen hoekbanken is de moeite waard om eens te bekijken. Door de verschillende modellen, texturen en kleuren is ons aanbod erg verrassend. Op onze website zie je alvast een voorproefje, maar wij verwelkomen je ook graag in één van onze filialen door heel Nederland. Hier kun je ons assortiment hoekbanken met eigen ogen aanschouwen en gelijk proberen of ze lekker zitten. Voor elk huishouden bieden wij een passende hoekbank!

Ben je nu echt op zoek naar een bepaalde hoekbank die je al helemaal in gedachte hebt? Dan ben je bij Henders & Hazel ook aan het juiste adres! Bij ons is het namelijk mogelijk om een eigen hoekbank samen te stellen. Je hebt hierbij de keuze uit het gebruik van longchairs, hoekbank elementen of trapeze eindstukken. Je kiest je eigen model, materiaal en kleur. Zo creëer je de hoekbank van je dromen. Onze medewerkers kijken en denken graag met je mee. Vraag snel naar de mogelijkheden!

 

Sortering op:
Resultaten: 19 (19)
Voorraad: