Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.
Henders & Hazel

Bijzonder inWonen

Salons

De salon is in ieder huishouden het meest geliefde en meest gebruikte meubelstuk. In woonkamers staan bankstellen centraal. Na een dag werken is dit de plek waar je lekker even neerploft. ’s Avonds is het de plek om gezellig met familie en vrienden bij elkaar te komen of televisie te kijken. Je zult dus vele uren op uw bank gaan doorbrengen en daarom is het van belang dat je hét perfecte bankstel uitkiest.

Bankstellen zijn er in veel maten, vormen, stijlen en materiaalsoorten. Met onze ruime collectie bieden wij voor ieder wat wils. Of je nou de voorkeur hebt voor een leren of stoffen bank. Op deze pagina vindt je stylingtips voor bankstellen. Daarnaast geven wij aan waar je op moet letten bij aanschaf van een nieuwe bank!

Henders and Hazel styling tips salons

  • Kies een bankstel dat qua kleur het beste aansluit bij jouw interieur. Witte of zwarte bankstellen zijn altijd een veilige keuze omdat de rest van de meubelen elkaar dan zullen complementeren. Contrast en definitie bereik je door juist een tegengestelde kleur te kiezen. Heb je bijvoorbeeld een limegroene muur? Kijk dan eens naar het effect wanneer je een knalgele bank voor die muur plaatst.
  • Houd bij de aanschaf van jouw nieuwe bankstel rekening met het onderhoud van het materiaal. Een bank van leder moet regelmatig ingevet worden om mooi te blijven. Een stoffen bank is daarentegen weer gevoeliger voor vlekken. Dit kan een minder slimme keus zijn wanneer je kinderen of huisdieren hebt. Bekijk van tevoren goed wat voor leer of stof het betreft en informeer naar het specifieke benodigde onderhoud.
  • Nadat je jouw nieuwe bankstel de juiste plek hebt gegeven, kun je er met wat simpele trucs voor zorgen dat het nog beter uitkomt. Zet aan één kant een bijzettafel en leg hier wat tijdschriften op. Ben je dol op sfeerkaarsen? Kies dan voor verschillende grootte en kleuren kaarsen en plaats deze op de bijzettafel. Een schaal met fruit komt hier ook goed tot zijn recht. Zo heb je gelijk een gezonde snack voor tijdens het tv-kijken.
  • Sierkussens kunnen een persoonlijk karakter geven aan bankstellen. Mooie printen, felle kleuren en verschillende formaten sierkussens geven de bank een make over tijdens bijvoorbeeld feestdagen, of wanneer je gewoon eens een keer wat anders wilt. Een bankstel is een kostbare investering en met sierkussens kan je toch genieten van een afwisselend ogend interieur, zonder al te veel geld te spenderen.
Sortering op:
Resultaten: 23 (23)
Voorraad: