Relaxfauteuils royal class

Relaxfauteuils Athene, Hestia en Minerva hebben standaard een elektrische verstelling en een manueel verstelbare hoofdsteun. De Supreme Foam vulling biedt optimaal zitcomfort. Deze royal class relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten met een hoge of lage rug. Zowel het materiaal als de kleur van de bekleding kun je zelf kiezen. Daarnaast heb je keuze uit diverse andere luxe opties.

Athene

Fauteuil Athene is een relaxfauteuil met het oog op comfort. Zo is de rug onderaan wat breder dan bij andere modellen en is er niet veel opening tussen de arm en de rug, waardoor deze fauteuil extra comfort uitstraalt. Daarnaast heeft de fauteuil een vaste, uitzwaaiende arm die niet meebeweegt met de rug. De arm is bovendien volledig doorgestoffeerd

Hestia

Relaxfauteuil Hestia heeft een opvallend design met een grote, brede kuip, een mooie tekening in de stiknaden en een unieke armleuning. Hoewel dit een vaste arm is die vasthangt aan de rug, kan de armleuning van deze fauteuil door het unieke design toch meebewegen. Dit model straalt door de grote kuip veel gezelligheid uit.

Minerva

Minerva is een relaxfauteuil die pure luxe uitstraalt. Niet alleen op vlak van design, maar ook op vlak van functionaliteit is deze fauteuil super-de-luxe. Zo heeft dit model een vrij smalle rug die heel modern oogt, maar moet de fauteuil niet inboeten op vlak van comfort. Integendeel. De werkelijk unieke armleuning is een technisch hoogstandje. De volledig doorgestoffeerde arm hangt aan een zwart metalen constructie die bevestigd is op 3 verschillende plaatsen. Door het inventieve design van deze constructie beweegt de arm helemaal mee met de rug. Zo lig je altijd zowel met je armen als met de rest van je lichaam in een uiterst comfortabele positie. En laat dat nu net zijn wat je van een relaxfauteuil verwacht: ultiem comfort.

Extra opties

Bij een royale comfortklasse hoort natuurlijk ook een royaal aanbod aan verschillende opties. Enkele opties zijn in alle klassen beschikbaar, zoals een accu, een zwarte aluminium designpoot en pocketvering. Bij deze klasse relaxfauteuils zijn er ook andere luxueuze opties die het zitcomfort nóg kunnen verhogen: een extra nekkussen, een elektrisch verstelbare hoofdsteun, een afstandsbediening en magneet en zelfs een extra zitcomfort-optie: Memory Foam en Comfort Foam in de zitting én de rug

Daarnaast zijn alle relaxfauteuils uit deze klasse standaard uitgerust met een 2-motorige elektrische verstelling (in voetensteun en rug). Net zoals bij de fauteuils uit first class is het ook hier mogelijk om te kiezen voor een 3-motorige uitvoering met Zero gravity: een derde motor die je kantelt, zodat je voeten hoger liggen dan je hart, waardoor je bloedsomloop verbetert. 

Bij deze klasse is het echter ook mogelijk om te kiezen voor een 3-motorige uitvoering met sta-op-hulp: een ideale oplossing voor mensen die minder goed te been zijn en meer moeite hebben met uit een fauteuil te raken. Deze uitvoering wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. Helaas is het wel niet mogelijk om de sta-op-hulp en het Zero gravity-systeem te combineren.

 

Relax collection


Ontspan zoals jij dat wilt

Ontspan zoals jij dat wilt

Ben je benieuwd naar de andere comfortklassen? Klik dan op de afbeeldingen hieronder!

Veelgestelde vragen

Zijn de relaxfauteuils elektrisch bedienbaar?

De fauteuils binnen de royal class collectie zijn standaard uitgevoerd met 2-motorige elektrische bediening. Deze bevinden zich in de voetensteun en de rugleuning. Ook is het mogelijk om voor een 3-motorige uitvoering met sta-op-hulp te kiezen. Optioneel kunnen ook manueel verstelbare hoofsteunen toegevoegd worden.

Uit welke modellen bestaat de royal class collectie?

Binnen de royal class collectie heb je de keuze uit de modellen Athene, Hestia en Minerva. Relaxfauteuil Athene is ontworpen met het oog op comfort. Wat de Hestia uniek maakt, is de vaste armleuning die evengoed meebeweegt. De Minerva straalt pure luxe uit en staat voor ultiem zitcomfort.