Henders & Hazel - Pedro

Pedro

COLLECTIE
eetkamertafel 180 x 100 cm

Pedro

eetkamertafel 180 x 100 cm

€ 899,-
Bekijk product
eetkamerstoel - combi voorzijde savannah / achterzijde kibo

Brody

eetkamerstoel - combi voorzijde savannah / achterzijde kibo

€ 159,-
Bekijk product
Pedro

Pedro collectie

Kenmerkend voor de Pedro collectie is de natuurlijke uitstraling, gecombineerd met een strak lijnenspel en metalen details. De meubels uit de Pedro collectie zijn gemaakt van sterk eikenhout en eikenfineer. De metalen profielen rondom de deuren en laden van de natuurlijke meubels zorgen voor een opvallende touch.

Pedro media block 2

Eigentijds natuurlijk

De natuurlijke uitstraling van het eikenhout en eikenfineer met hun fijne nerftekening komen volledig tot hun recht in een natuurlijk interieur. Tijdens het ontwerpen van de Pedro collectie is deze natuurlijke uitstraling ook het uitgangspunt geweest. Opvallend is het strakke design zonder overbodige tierlantijnen. De metalen omlijstingen bij de deuren en laden en de metalen poten in combinatie met het hout geven de Pedro collectie een eigentijds en vooral natuurlijk design. Houd jij van natuurlijk wonen? Dan is de Pedro collectie echt iets voor jou!

 

 

Video


Haal de natuur in huis

Haal de natuur in huis
Pedro 4

Praktische details

De Pedro collectie van Henders & Hazel vormt niet alleen een goede basis voor een natuurlijk interieur, maar zit ook nog eens vol met praktische details die jouw natuurlijke meubels net dat beetje extra geven. Zo vind je bijvoorbeeld warme en sfeervolle in de niches van de diverse kasten uit de Pedro collectie. De deuren en laden zijn voorzien van een soft-closing-systeem en alle lowboards beschikken over een handig kabelopbergsysteem. Deze handige details maken natuurlijk wonen nog wat comfortabeler.

Stylingtips

Tips van Anke

Natuurlijke stylingtips

Natuurlijke stylingtips

De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie, die je uitstekend kunt gebruiken voor de styling van je interieur. Puur hout vormt een mooie neutrale basis en biedt meteen de mogelijkheid om eindeloos te variëren met aanvullende kleuren en accessoires. Fijn als je regelmatig je inrichting wilt veranderen!

Schilderij

Schilderij


Hang de schilderijen niet zigzag, want dit oogt onrustig en dat past niet in een landelijk interieur. Schilderijen komen het mooiste tot hun recht wanneer je ze op een denkbeeldige lijn ophangt.

Alle woonstijlen