Henders & Hazel - Oxford

Oxford

COLLECTIE

Hello Oxford

Hou je van stoere en natuurlijke meubels? Laat je dan verrassen door de Oxford collectie. Alle meubels uit deze collectie hebben een doordacht design met een natuurlijke uitstraling en een robuust karakter. De meubels bestaan uit een mix van wild naturel eikenfineer en metaal. Opvallend is het doorleefde uiterlijk van het hout, hierdoor krijgen de meubels een authentieke uitstraling. Het hout is afgewerkt in de kleur Choco, een diepe warme kleur die goed matcht bij de zwart metalen accenten.

Een natuurlijke look

Een natuurlijke look

Je herkent meubels uit onze natuurlijke woonstijl aan de combinatie van strakke lijnen, natuurlijke materialen en een warme uitstraling. Hout en metaal zijn daarbij een ijzersterk duo. Natuurlijke meubels brengen direct sfeer in het interieur. Vaak zie je dat meubels uit deze woonstijl een robuust en stoer karakter hebben, dat is bij de Oxford collectie zeker het geval. Dit komt vooral omdat het wild naturel eikenfineer vrijwel niet van massief hout te onderscheiden is. De afwerking in de warme houtkleur Choco legt extra nadruk op authentieke eigenschappen van het hout. Dankzij de natuurlijke uitstraling van deze meubels, voelen ze zich in vrijwel elk interieur thuis.

Aan tafel!
Aan tafel!

Aan tafel!

Eettafels, bartafels, uitschuifbare eettafels, het is ook goed tafelen met de Oxford collectie. Er zijn verschillende soorten en afmetingen eetkamertafels waaruit gekozen kan worden. Alle tafels hebben een tafelblad van wild naturel eikenfineer in de kleur Choco en metalen poten met een houtinleg. Stoer en stijlvol! Wil je nou net iets anders als tegenhanger van het hout van de meubels, dan zou je ook voor een tafel uit de Stanford collectie kunnen kiezen. Deze heeft hetzelfde design, echter de poten zijn volledig van zwart metaal en het tafelblad is van keramiek in de kleur Dark Blaze. Zo geef je het interieur net iets meer een moderne uitstraling.

Tip: Combineer je tafel met stoelen in verschillende natuurlijke tinten, zoals deze stoel Chiara

Opbergen in stijl

Opbergen in stijl

Een aansprekend design is belangrijk bij het uitzoeken van meubels, maar minstens zo belangrijk is de functionaliteit. Inrichten is een balans tussen opbergen en uitstallen, dat zie je terug in het design van de Oxford collectie. De stoere buffetkast heeft bovenin mooie glazen deuren, waarachter genoeg ruimte is voor woondecoraties waar je gelukkig van wordt. Dankzij het geïntegreerde warme ledlicht staan al deze fijne items in de spotlight. Heb je niet zoveel om uit te stallen? Dan is deze bergkast een fijne optie. De kast an sich is een fraaie blikvanger, heeft 3 niches met ledverlichting voor bijvoorbeeld foto’s en voor de rest ruim je alles netjes op achter gesloten deuren.

Alle woonstijlen