Henders & Hazel - Le Port

Le Port

COLLECTIE
buffet 2-schuifdeuren+ 2-deuren+ 3-laden+ 2-uitschuiftrays (+ led)

Le Port

buffet 2-schuifdeuren+ 2-deuren+ 3-laden+ 2-uitschuiftrays (+ led)

€ 1.899,-
Bekijk product
2.5-zits

Atlanta

2.5-zits

in stof vanaf € 1.049,-
Bekijk product
LE PORT

Brocante meubelen voor landelijke interieurs

De landelijke kasten en tafels uit de Le Port collectie van Henders & Hazel geven een warme uitstraling aan je interieur. Acaciahout in de kleur weathered grey gecombineerd met accenten in french white of pure white vormen de basis voor deze wooncollectie. Bij de buffetkast en butlertray is er de mogelijkheid om eventueel voor 3 opvallende accentkleuren te kiezen: petrol, antraciet en bordeaux. De oppervlakken van de landelijke meubels zijn handmatig verouderd, dit geeft een fraai vintage effect.

 

Le Port

Praktische details

Naast het prachtige design hebben de landelijke meubels van Le Port ook een aantal praktische details. De geïntegreerde ledverlichting bij de diverse landelijke kasten is daar een goed voorbeeld van. Zo zet je fraaie woondecoraties eenvoudig in een spotlight. Tegelijkertijd zorgt het warme ledlicht voor een sfeervol lichtpunt in een landelijk interieur.

Le Port block 4

Authentiek landelijk

Minuscule gaatjes, vage krasjes, het zijn juist die kleine details die de Le Port collectie een authentiek landelijk uiterlijk geven. De charme van deze brocante meubelcollectie zit hem in het vleugje romantiek. Dit woonprogramma herinnert je dagelijks aan heerlijke vakanties in het zonnige zuiden.

Le Port Block 5

Leuke opbergmogelijkheden

In een landelijk interieur heb je natuurlijk ook behoefte aan opbergmogelijkheden. Hier hebben de designers van Henders & Hazel ook rekening mee gehouden. De buffetkasten zijn bijvoorbeeld voorzien van een aantal lades en achter de twee deurtjes kun je ook efficiënt je spullen opbergen. In de dressoirkast is er voldoende plaats voor een goed flesje wijn.

Le port

Natuurlijk of kleurrijk?

Bij een landelijk interieur denken de meeste mensen aan wit. Het kleurenpalet van de landelijke meubels is uitgebreider dan dat. Zo bestaat de Le Port collectie standaard uit de natuurlijke kleuren weathered grey met accenten in French white of pure white. Wil je nu toch graag een kleurrijk accent in je landelijke interieur? Dan heb je bij de buffetkast en butlertray uit deze collectie de mogelijkheid om te kiezen voor de accentkleuren antraciet, bordeaux of petrol. Daar word je toch vrolijk van?

 

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen