Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Maestro/Maitre

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief eikenhout en eikenfineer. Eikenhout is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die al eeuwenlang gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen verschaffen het meubel een degelijke en warme uitstraling. Door de houtselectie is een zeer rustieke recyclede wood look ontstaan. Het meubel heeft boven- dien een zware handmatige bewerking ondergaan zodat er een zwaar gebruikt/verweerd uiterlijk is ontstaan. Deze behandeling accentueert het unieke karakter van het meubel. Het zeer rustieke eikenhout met noesten en scheuren is deels opgevuld met een donkere accentkleur. In uw meubel zijn delen met fineer van eikenhout gebruikt in combinatie met board wat milieu- en gewichtsbe- sparing is en een sterke constructie geeft. Enkele interne delen van het meubel zijn voorzien van spaanplaat afgedekt met fineer teneinde een mooie structuur en een optimaal gebruik van de bomen te verkrijgen, en het milieu te besparen. Dit plaatmateriaal is milieuvriendelijk, sterk en gewicht besparend. Het betonblad is gemaakt van MDF met een dunne dekkende coating. De gebruikte coating is een kunsthars gebonden betonmortel. Deze dunne ambachtelijke betonlaag is lokaal met putjes, barstjes en onef- fenheden die bij de uitstraling horen. Daarna is een transparante top- laag op waterbasis aangebracht, deze geeft een hoge graad van bes- cherming tegen gemorste vloeistoffen en is makkelijk reinigbaar met bijna alle standaard lichte reinigingsmiddelen. Voor een langer gebrui- ksgenot, adviseren wij u vochtinwerking en warme vloeistoffen te ver- mijden. Gebruik te allen tijde onderzetters zonder weekmakers en neem vervuiling direct af

Eigenschappen:

Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zul- len nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend. De handgemaakte metalen delen hebben kleine deukjes, vlekjes, krasjes, kleurverschil en/of onef- fenheden hebben welke horen bij deze ambachtelijke uitstraling. Uw meubel is voorzien van een lakafwerking. Meubellak vormt de best mogelijke bescherming voor het hout. Behandeling van het hout met meubellak accentueert de nerfstructuur en geeft het meubel een rijkere uitstraling.

Onderhoud:

Wanneer nodig kunt u het meubel afnemen met een licht vochtige doek. Wrijf het meubel hierna altijd droog. Wij adviseren de gelakte delen te onderhouden met Mat Polish van de firma Oranje. Als u een special onderhoudsproduct voor de houten delen wenst te gebruiken, laat u zich het beste informeren door uw winkelier.

kenmerken

MAESTRO/MAITRE

  • - Massief en fineer wildeiken
  • - 3 houtkleuren
  • - Bovenblad van hout of beton
  • - Ledverlichting in de niches
  • - Optioneel: houten handgrepen
  • - Optioneel: led vloerverlichting
Sortering op:
Resultaten: 29 (29)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: